Predmet žudnje: Jacquemus vjenčanica

Ne, nemamo vjenčanje u planu, ali da se udajemo ove jeseni, sigurno bismo odabrali ovu jednostavnu vjenčanicu s potpisom Jacquemusa
12.08.2022.
IMAGE SOURCE: Jacquemus

Jacquemus se ženi za dva tjedna što je najavio na svom Instagramu na simboličan način. Na svom profilu je postavio video Lile Moss koja nosi onu prekrasnu vjenčanicu koju je predstavio u sklopu jesenske kolekcije na planinama soli u Francuskoj.

Kao i sve što dotakne, Jacquemus je i ovoj jednostavnoj kreaciju dao potrebne detalje koji su nas osvojili na prvi pogled. Haljina doslovno izgleda kao neka vilinska kreacija koja se nježno obavija oko tijela i leprša pri pokretu. U stvari se radi o popularnom sirena kroju i to njegovoj najljepšoj verziji.

Na cijelu površinu haljine su ušiveni komadići tkanine koja leprša i daje dinamiku ovom jednostavnom kroju, a tanke bretelice drže lagano drapirani gornji dio. Iako ovu vjenčanicu nećete pronaći na njegovom web shopu, u ponudu uskoro stiže slična verzija haljine „La Robe Draggiu“ koja nema šlep i možemo je svrstati u večernju odjeću. Cijena iznosi 1950 eura. We do, oh we do!

SAZNAJ VIŠE: