Predmet žudnje: Dior haute couture ruž za usne

Dior je predstavio svoj novi ruž za usne Rouge Premier koji odiše luksuzom s bogatom teksturom, izrazito pigmentiranim bojama te raskošnim pakiranjem
17.08.2023.
IMAGE SOURCE: Dior/ Parfums Christian Dior/ Instagram @diorbeauty

Iz Dior tvornice izašao je make up proizvod koji je sve samo ne običan. Riječ je o ružu za usne Dior Rouge Premier neviđenog luksuza koji donosi različite haute couture pristupe šminkanju. Ruž dolazi u 12 izrazito pigmentiranih boja koje se kreću od nude nijansi, jarko crvene, koraljne pa do crvenkasto-smeđe. Samo jednim potezom preko usana ostavit će bogatu mat boju s blistavim sjajem dobivenim od mikročestica 24-karatnog zlata.

„Rouge Premier je selektivna paleta esencijalnih nijansi“, rekao je Peter Philips, dizajner ruževa za usne i kreativni direktor za Dior šminku. „Ovih 12 bezvremenskih ruževa za usne pokrivaju sve velike klasike, kako bi svaka žena mogla pronaći svoju nijansu kako bi poboljšala svoje usne bojom, teksturom i osjetilnim iskustvom.“

Što se tiče same formulacije, svaki ruž je prožet crvenim hibiskusom ručno ubranim u Dior vrtovima u Burkini Faso te je kombiniran s uljem jojobe i karite maslacem za revitalizaciju stanica kože i za glatke usne. Ruž je dizajniran tako da dugo traje na usnama čak i do osam sati. Za dodatni dašak luksuza, namirisan je nježnim notama rooibosa, bergamota i crnog čaja.

Luksuzna tekstura i formulacija ruža usklađena je s njegovim raskošnim pakiranjem. Naime, pakiranje je ukrašeno prepoznatljivim Dior uzorkom toile de Jouy, a dizajnirao ga je Maison Bernardaud, koji je pet godina radio s Diorom na stvaranju ovog savršenog pakiranja. Kutija Rouge Premier zadržala je dragocjenu delikatnost porculana, a istovremeno je dovoljno čvrsta da se pronađe u torbici ili na toaletnom stoliću.

SAZNAJ VIŠE: