Predmet žudnje: Adidas Samba tenisice by Pharrell

Ako vam je dosta "nacifranih" tenisica i samo želite dobar old school minimalizam, onda obratite pažnju na Samba tenisice koje je dizajnirao Pharrell Williams
17.11.2022.
IMAGE SOURCE: Adidas/Pharrell

Pharrell Williams se tijekom godina dokazao kao uspješan biznismen čiji interesi uvijek urode plodom. Njegov beauty brend je jedan od rijetkih koji nije doživio negativne kritike od strane javnosti, ali je i jedan od rijetkih koji je svoju beauty liniju izbacio prije općeg booma celebrity kozmetike (pogotovo muške). Pharrell je jako tražen u modnoj industriji i u svom portfoliju ima brojne suradnje sa svjetskim kućama poput Chanela i Tiffany & Co. Tu je i dugogodišnja suradnja s brendom Adidas iz koje nam dolazi njihova popularna silueta Samba.

Samba je pravi primjer minimalizma, a Pharrell je napravio određene preinake. Primijetit ćete produženi „jezik“ tenisice na kojem je otisnut adidas logo, dok se Humanrace logo nalazi na bočnoj strani tenisice. Boje su također old school klasik – tamno plava i bijela, a tenisica je načinjena od kombinacije glatke i brušene kože. Cijena iznosi 138 dolara.

SAZNAJ VIŠE: