SEARCH

Posjetite Brigada, Muuto i Modus pop-up showroom

Nova kolekcija Muuto dizajnerskog namještaja ekskluzivno u Brigadinom showroomu u Zagrebu
17.09.2022.
IMAGE SOURCE: Brigada Press
RECOMMENDED

Nova kolekcija Muuto namještaja za 2022. godinu, ekskluzivno se u pop-up formi, po prvi puta u Srednjoj Europi predstavlja u Brigadinom showroomu u Zagrebu, u suradnji s tvrtkom Modus. Ovo je ujedno i prvi Muuto showroom koji je u potpunosti osmislio i uredio vanjski dizajnerski studio, u ovom slučaju Brigadini kreativci, pod vodstvom voditelja dizajna Loïca Nadala.

Tema postava pod nazivom Domestic Lab inspirirana je prostorom Brigadinog showrooma, koji je osmišljen kao poligon za nove ideje, eksperimente i inovaciju, kako same Brigade, tako i gostujućih kreativaca. Prostor izgledom i atmosferom podsjeća na laboratorij, a takva estetika upotpunjena je linijom Muuto dizajnerskih komada koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe suvremenog korisnika i funkcionalnog doma. Renomirani danski brand Muuto nastao je na tradiciji skandinavskog dizajna koju karakterizira postojana estetika, funkcionalnost te umijeće izrade. Proširujući ovo nasljeđe naprednim materijalima, tehnikama i hrabrim kreativnim razmišljanjem, ambicija branda Muuto je pružiti nove perspektive skandinavskom dizajnu.

Glavni cilj Domestic Laba je posjetitelju ponuditi novi pogled na Muutove proizvode u prostoru u kojem će dobiti priliku dodirnuti i doživjeti niz materijala, boja i završnih obrada specifičnih za brand. Okosnicu prostora čini središnji radni stol, gdje su izloženi proizvodi i rasvjeta iz nove kolekcije, a zahvaljujući digitalnim alatima, posjetitelji će moći odabrati proizvode i materijale te u stvarnom vremenu vidjeti željeni dizajn na ekranu.

Pop-up showroom Domestic Lab, kao rezultat suradnje kompanija Brigada, Muuto i Modus, bit će otvoren u zagrebačkom Centru Kaptol do 29. rujna.

SAZNAJ VIŠE: