Popularni film „Bird Box“ konačno dobiva nastavak

Netflixov film „Bird Box“ oduševio je gledatelje diljem svijeta, a sada dolazi i spin-off verzija koja je smještena u istom svijetu
12.05.2023.
IMAGE SOURCE: IMDb/ Goodreads

Netflixov film „Bird Box“ je krajem 2018. zaludio svoje gledatelje (neke doslovno) i brzo postao jedan od najpopularnijih filmova godine. Sandra Bullock i Sarah Paulson oduševile su svojim izvedbama, a ljudi od tada već mole za nastavak. Dugo nije otkriveno hoće li biti nastavka ovog trilera, a tek smo nedavno dobili više informacija.


„Bird Box“ se temelji na istoimenoj knjizi Josha Malermana, a on je već u 2019. najavio da piše nastavak knjige baš zbog iznimnog uspjeha Netflixove serije. Radnja romana pod naslovom Malorie odvija se osam godina nakon originalne priče.

Nažalost novi Netflixov film neće biti direktan nastavak, nego spin-off verzija smještena u istom svijetu. Službeni naslov novog filma je „Bird Box Barcelona“i slijedi priču oca Sebastiana i kćeri Anne koji se udružuju sa skupinom preživjelih u potrazi za sigurnošću. Naravno, da sve bude zanimljivije oni se moraju suočiti s još užasnijom prijetnjom, budući da čudovišta nisu bila dovoljan problem.

Uloga Sebastiana pripala je Mariu Casasu, a ulogu njegove kćeri utjelovit će Gerogina Campbell. Pridružit će im se i  Diego Calva ( Babylon) , Alejandra Howard, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner, Patrick Criado, Naila Schuberth, Leonardo Sbaraglia, Lola Dueñas i Celia Freijeiro. Film je izaći 14. srpnja 2023., a njegov trailer možete pogledati već sada. Nećete se začuditi kada vam kažemo da se čini jednako intenzivan kao i original, ako ne i više.

Za izravan nastavak filma sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi ćemo se morati još malo strpjeti, iako je knjiga Malorie izašla već 2020. godine. Sada samo možemo čekati objavu u kojoj se potvrđuje početak snimanja originalnog drugog dijela, a do onda ćemo se zadovoljiti isto tako uzbudljivom i napetom spin-off verzijom.

SAZNAJ VIŠE: