Pokažite osmijeh jer lijepi zubi dolaze u svim oblicima

Pokret pod nazivom #TeethPositivity slavi prirodne zube i ističe kako lijepi i zdravi zubi dolaze u svim oblicima, a blistavi osmijeh i zdrave zube omogućuju vam Curaprox Be you paste
20.07.2022.
IMAGE SOURCE: Curaprox/Unsplash
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ne postoji osoba koja nije svjesna pretjeranog uređivanja slika na društvenim mrežama. Digitalno se uređuje bilo koji dio tijela da izgleda onako kako je „društveno prihvatljivo“, a u tu kategoriju spadaju i osmjesi, odnosno zubi. „American smile“ poznata je sintagma koja opisuje biserno bijele i ravne zube. Mnogi teže takvom osmijehu, a ako zubi nisu u potpunosti ravni, osmijeh se skriva. Vrijeme je da se promijeni struja svijesti po pitanju zubi. Svaki osmijeh je lijep i poseban, a lijepi zubi su oni koji su zdravi, a ne oni koji su prošli kroz desetak uređivačkih filtera.

#TEETHPOSITIVITY – POKAŽI SVOJ PRIRODAN OSMIJEH

Proizvod za njegu zubi Curaprox je postao dio globalne kampanje koja naglašava prirodnu ljepotu, zaobilazeći pritom popularne trendove obrade fotografija koji prirodan izgled stavljaju u drugi plan. Pokret pod nazivom #TeethPositivity naglasak stavlja na prirodne zube ističući kako lijepi i zdravi zubi dolaze u svim oblicima te ih kao takve treba ponosno isticati. I zato, nosi svoj osmijeh s ponosom jer ćeš tako inspirirati i druge.

BE YOU – NJEŽNIM IZBJELJIVANJEM DO BLISTAVOG OSMIJEHA

Svaki je osmijeh jedinstven i prepoznatljiv. Naglasi prirodnu ljepotu zuba uz nježne i učinkovite Curaprox Be you paste zubima vraćaju prirodnu bjelinu i pritom štite usnu šupljinu:

  • tekuća caklina (nanohidroksiapatit) popunjava mikro oštećenja zubne cakline
  • prirodni enzimi uklanjaju obojenja od hrane i pića te zubima vraćaju prirodnu bjelinu
  • nizak stupanj abrazivnosti (RDA 50) za sigurno izbjeljivanje zuba
  • Ksilitol – prirodan brezin šećer za slatkast okus i zaštitu od loših bakterija
  • zrnca mentola za dugotrajan, osvježavajući okus u ustima
  • ne sadrže kemijske izbjeljivače, NLS, triklosan i mikro-plastiku
  • veganski proizvod

NEODOLJIVI BE YOU OKUSI I VESELE BOJE

Curaprox Be you paste dolaze u šest različitih okusa: žuta – grejp, zelena- jabuka, roza- lubenica, plava- kupina, narančasta- breskva, fuksija- gin tonic. Ako voliš ljetne avanture i dobru zabavu, onda ćeš zavoljeti i najpopularniji okus Be you paste – Gin tonic – nositelj nagrade Cosmo beauty award 2021 nagradu u kategoriji “Najbolji proizvod za njegu zubi”. Osvježavajući okus i atraktivna boja fuksije savršena su party kombinacija uz koju će vaš prirodan osmijeh zablistati punim sjajem.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: