Pogledajte novu H&M Studio kolekciju

“Neo Real”, jesenska H&M Studio kolekcija, nadahnuta je modnim svemirskim dobom i modernim misijama na Mars, i briše granice između stvarnosti i fantazije.
30.09.2022.
IMAGE SOURCE: H&M
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Uz odvažnu paletu boja i aerodinamične siluete, tkanine koje prkose gravitaciji i vrhunske dodatke, kolekcija H&M Studio A/W22 pod nazivom “Neo Real” nudi futuristički pogled na minimalizam. Cijela kolekcija bit će dostupna na web stranici H&M-a od 13.listopada.

Ključni statement komadi zovu na optimizam i avanaturu. Anorak boje fuksije, čokoladni kaput s dvorednim kopčanjem jakih ramena i električni tirkizni maxi flis nude privlačan izgled klasika za hladno vrijeme. Visoka moda na trodijelnom odijelu – preveliki blejzer spojen s lepršavim hlačama i beskrajno svestranom krojenom suknjom – moderan je odgovor na dilemu radne odjeće. Srebrna šljokičasta haljina s volanima i sjajna metalik košulja i hlače obećavaju zvjezdanu moć u vrijeme koktela. A što se tiče dodataka, svjetlucave čokoladno-smeđe čizme do bedara, jarkoružičasta podstavljena torbica, Sci-Fi sunčane naočale i ogrlica s pletenim kamenčićima su komadi za razgovor koji mogu transformirati izgled. U skladu s H&M-ovim ciljevima održivosti, svaki predmet u kolekciji izrađen je od materijala koji su više održivi, uključujući Tencel™, reciklirani poliester, recikliranu vunu i reciklirani mesing.

Kako se obući za budućnost? To je bilo pitanje koje je tim H&M Studio kolekcije postavio za jesen, dok smo razgovarali o inspirativnim misijama čovječanstva u svemir. Osmislili smo oštre, minimalističke siluete koje ulijevaju samopouzdanje zahvaljujući odvažnim, hrabrim  bojama – htjeli smo da se naši kupci usude sanjati,” kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

Kampanja kolekcije A/W22  je impresivno putovanje kroz različite svjetove, brišući granice između digitalnih i fizičkih dimenzija do optimističnog učinka. U kampanji glume braća i sestre Georgia i Joel Palmer, queer kreativci sa sjedištem u Londonu koji rade u svijetu mode, glazbe i umjetnosti.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: