Poche Paris – sinonim za jednostavnost i kvalitetu

04.01.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Poche Paris je brend koji karakterizira jedinstven dizajn i vrhunska kvaliteta. Inspiraciju crpi u francuskom stilu života i obilju užitaka po kojem su Francuzi poznati, a koje si nitko ne bi trebao uskratiti. Život je samo jedan i treba uživati u njemu punim plućima. Svakodnevno si uljepšajte dan malim stvarima poput ukusne hrane, ispijanja kave uz omiljenu knjigu ili šetnju kroz prekrasan krajolik jer istinska ljepota je u jednostavnom načinu življenja.

Upravo ta jednostavnost koja krasi pariške ulice odražava se u dizajnu Poche Paris proizvoda. Prirodni materijali i boje koriste se za dulji vijek trajanja cipela, remenja, torbi i odjeće, a zahvaljujući kojem nastaju kvalitetni chic odjevni komadi. Parižanke su poznate po bezvremenskim komadima i fantastičnom modnom stilu po čijem uzoru je nastao Poche Paris.

Aktualna ženska kolekcija u kojoj se osobito ističu cipele i torbe predstavlja jedne od najpoželjnijih komada ove zime. Poche Paris u ovoj kolekciji posegnuo je za profinjenim detaljima idealnim za ženu sa stilom koje možete nositi na poslovni sastanak, večeru, ali i za dnevne obveze. Savršeno je postignut balans u dizajnu torbi i cipela za elegantne i casual kombinacije. Upravo kvaliteta i minimalizam omogućuju vašoj osobnosti da dođe do izražaja. Važno je da se u odjeći osjećate udobno i samopouzdano, ali pomoću nje trebate izraziti svoju individualnost, a u tome će vam pomoći Poche Paris.

Muška kolekcija kombinira klasičan izgled cipela i gležnjača s trendi zaokretom, cool i sportske modele tenisica te elegantne i cross-body modele torbi u sportskom stilu.

Prepoznatljiv po izvanrednim modnim dodacima Poche Paris u svojoj ponudi ima i odlične stylish jakne te nezamjenjive, modne dodatke poput remenja i novčanika.

Poche Paris komadi konačno su dostupni online na www.poche-paris.eu i na prodajnom mjestu Poche Paris u Gajevoj 9a. Dio asortimana brenda može se kupiti i u The Core trgovinama.

Požurite po najljepše modele ove sezone, a u tjednu od 03.01. – 09.01.2022. u sklopu Winter sale akcije očekuje vas popust od 50% na sav asortiman.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: