Pioneer CDJ 2000 Nexus: set za ljubitelje glazbe

Novosti iz LEGO IDEAS: Pioneer CDJ 2000 Nexus s čak nekoliko značajki koje se mogu svirati
23.06.2023.

LEGO – mjesto koje nam je svima poznato, gdje se snovi stvaraju i žive. Ako išta pamtimo iz djetinjstva to su šarene LEGO kocke koje smo satima sastavljali u različite oblike. Zato nije ni čudo da postoji strastvena i predana baza obožavatelja marke koja uvijek traži dodatni potencijal za više i bolje – ovaj put u obliku Pioneer CDJ 2000 Nexusa iz LEGO IDEAS.

Da pojasnimo LEGO IDEAS je platforma LEGO grupe koja obožavateljima omogućuje da predaju svoje ideje za nove LEGO proizvode koji se u budućnosti potencijalno mogu pretvoriti u LEGO setove. Ipak postoji bezbroj mogućnosti na koje se kockice mogu spojiti, a od svakog seta moji krene u proizvodnju izvorni kreator dobije 1% tantijema.

Platforma je u punoj funkciji i puna je ideja od kojih mnoge zaslužuju mjesto na policama. Tako sada svjedočimo ideji za Pioneer CDJ 2000 Nexus. Predloženi set bi sadržavao 2628 komada, uključujući nekoliko značajki koje se mogu svirati, USB stick koji se može staviti u i iz utičnice i dva zamjenjiva LED panela.

SAZNAJ VIŠE: