Pharrell je predstavio kremu sa SPF-om i nosimo je na godišnji odmor

Pharrell izgleda kao da je zapeo u 30-ima i sigurno ga slušamo za svaki savjet o njezi kože.. Njegov brend Human Race ima novi proizvod i naravno da nam je svima potreban
15.07.2022.
IMAGE SOURCE: Human Race

Ako pratite Pharrella na Instagramu, onda znate sve o njegovom brendu Human Race koji je dočekan s oduševljenjem. Iza brenda stoji Pharrell i njegova osobna dermatologinja Dr. Elena Jones, koja je glavna konzultantica za sve što izađe iz ove beauty tvornice. Pharrell jako brine o svojoj koži i uvelike je zaslužan za razbijanje tabua o muškarcima i njezi. Ne, više ne živimo u vremenu kada operete kožu sapunom i nadate se najboljem. Dobra koža će vas poslužiti do ranih 30-ih, ali sve iza toga je rezultat brige i njege koju ste prakticirali prije. Koža sve pamti i sve nam dođe na naplatu u kasnijoj dobi.

Iako smo svi stalno bombardirani s informacijama o štetnosti sunca i njegovog utjecaja na prijevremeno starenje kože, velik broj ljudi i dalje izbjegava korištenje kreme sa zaštitnim faktorom. Svaki dermatolog će vam kazati da je to najvažnija krema koju trebate imati u torbici i da vam najbolja hidratantna krema na svijetu ne može pomoći ako niste zaštićeni. Nije važno je li zima ili ljeto. Krema sa SPF-om se mora nanositi tijekom cijele godine. Tu dolazimo do nova dva proizvoda brenda Human Race: Ozone Face Protection Daily Moisturizer i Ozone Body Protection Cream. Oba proizvoda imaju zaštitni faktor 30 i namijenjeni su za sve tipove kože, za lice i za tijelo. Tekstura je lagana, dobro se upija i ne ostavlja masne tragove po koži što znači da neće začepiti pore. Cijena seta iznosi 500 kuna i dostupan je na web stranici brenda Human Race.

SAZNAJ VIŠE: