Peti Kupe časti odličnim tulumom za kraj sezone

Za kraj sezone, Peti Kupe je pripremio odličan završni tulum uz besplatan ulaz, izvrsnu glazbu i gastro delicije, a već danas možete uživati u nastupu DJ zvijezde Bambii
15.07.2022.
IMAGE SOURCE: Peti Kupe
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ljeto se zahuktalo i Peti Kupe, novootvorena destinacija zabave u Zagrebu, kreće na mali odmor. U povodu toga, u subotu, 16. srpnja, klub časti završnom ljetnom feštom uz besplatan ulaz i program na terasi i u samom klubu. Poseban gost bit će Darshan Jesrani, DJ legenda iz Brooklyna, poznatiji kao član dueta Metro Area.

Jesrani i Morgan Geist su kao Metro Area stekli 2000-ih kultni status izdanjima u kojima su spojili klasični R&B, disco i boogie zvuk s modernim ritmovima housea i techna. Najuspješnijim izdanjem smatra se njihov debi album izdan 2002. godine na kojem se nalazi i najpoznatiji singl “Miura”.

Jesrani će nastupiti od ponoći u klubu uz podršku Antonija Zuze, a atmosfera će svoju putanju dobiti već od 19 sati programom na terasi za koji će biti zaslužan Felver, dok će se za gastronomske užitke pobrinuti najbolji mladi chef Marko Turković iz popularnog restorana Sopal koji će kuhati svoje najpopularnije jelo od kupusa, kestena i inćuna.

Dobroj vibraciji i još boljoj glazbi Petog Kupea možete se pridružiti već danas. Peti Kupe danas očekuje jedno posebno gostovanje – dolazi Bambii, nadolazeća DJ zvijezda iz Kanade. Uz primarno dancehall, reggaeton i house, u njezinim eklektičnim setovima mogu se čuti i brojni drugi žanrovi elektroničke i ine glazbe.

Kako i ne bi kad je ova glazbenica jamajčanskih korijena od malih nogu bila izložena raznim glazbenim žanrovima i kulturama. Posljednjih godina upustila se i u produkciju, a njezin društveni angažman značajan je i zbog organizacije svojih JERK partyja na kojima su dobrodošli članovi LGBT zajednice, etničkih manjina i socijalno deprivilegiranih skupina.

U Peti Kupe dolazi u sklopu turneje po Europi gdje nastupa na važnim festivalima i klubovima poput Berghaina. Ostatak jakog line upa u Zagrebu čine Oberan i Kornet iz domaćeg kolektiva Volta te srpski kolege Mystee, Dažbog i AM Hi.

Ulaz na party s Darshanom Jesranijem je slobodan, a ulaznice za nastup Bambii mogu se nabaviti na entrio stranici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: