“Personalizirani dašak boje” i sve što trebate znati o pop-up eventu povodom ovogodišnjeg mjeseca ponosa

Jesi li osoba koja prvo stavlja mlijeko u pahuljice ili pahuljice u mlijeko?
31.05.2022.
IMAGE SOURCE: Lada Kušec Deči / Hana Matić

Ulazimo u mjesec ravnopravnosti i jednakosti. Mjesec kada se slavi LGBTQ+ zajednica i kada se potiče da svatko ponosno pokaže tko je i da to glasno kaže cijelome svijetu. I baš u znaku slavlja mjeseca ponosa, ove subote, 4.6., od 11 sati ujutro očekuje vas odličan pop-up event pod nazivom TIMES NEW ROMANCE“ koji će se održati u Luti, omiljenom zagrebačkom coffee specialtyju. Ovaj event je šaren, pozitivan i pun radosti baš kao što je i sama Pride Povorka, a uz to promiče ljubav, solidarnost te jednakost prema svima. Pa zašto onda ne biste slavili ovakve predivne vrijednosti baš u Luta coffee shopu na ovom jedinstvenom eventu?

Ideju projekta osmislila je mlada vizualna umjetnica Hana Matić čije je umjetničko ime Hm.atic. Ona opisuje ovaj projekt kao „spoj kreativnosti, vještine i znanja mladih kreativaca koji šalju poruku u koju vjeruju.“ Glavni motiv eventa su svima omiljene pahuljice, a postavlja nam se pitanje na koji način jedemo ove poslastice za doručak? Odgovor je zapravo nebitan, što je i cijela poanta eventa koji promiče jednakost.

Zato slogan glasi: „Jesi li osoba koja prvo stavlja mlijeko u pahuljice ili pahuljice u mlijeko? Nama je skroz okej i ako pahuljice jedeš solo ili preferiraš samo piti mlijeko. Kod nas su svi jednaki.”  

Hana je u sklopu eventa osmislila dizajn majica koji može stajati samostalno ili u paru, a kao dio svog umjetničkog izričaja, majice će personalizirati na licu mjesta i dodati dašak boje u svačije živote.

Ove subote zabave neće nedostajati na TIMES NEW ROMANCE eventu. Cijeli događaj odvija se u coffee shopu Luti koji odiše posebnom estetikom, odličnim ljudima i atmosferom, a dok čekate vaš primjerak personalizirane majice, cijela prostorija će biti ispunjena glazbom mlade DJ-ice Elene Mikac.

Pridružite se ovom posebnom eventu, dođite po svoj primjerak cool majice i zajedno s ovim kreativnim mladim ljudima slavite ljubav i jednakost prema svima!

SAZNAJ VIŠE: