Pernille Teisbaek je bila naš favorit za novogodišnji look

03.01.2022.

Iza nas je novogodišnji vikend i prva godina nakon početka pandemije da smo se sredili za doček jer prošlu smo većinom svi proveli u nekoj trenirci i pidžami u lockdownu. Koliko god može zvučati površno i te odjevne kombinacije su donijele neku mini dozu optimizma kao neki pogled u svima bolju i opušteniju 2022. ako nam to situacija bude dozvoljavala. Iako smo svi oprezni s prognozama i nitko se više ne usuđuje kazati da će sljedeća biti bolja, barem smo se odjenuli za nju kao da joj se veselimo.

U moru kombinacija koje su osvanule na Instagramu pažnju nam je privukla skandinavska blogerica Pernille Teisbaek i to zbog suknje koju već dugo gledamo, ali ju je nemoguće nabaviti jer je svugdje rasprodana iako ima poprilično paprenu cijenu od 3400 eura. Radi se o Pradinoj „kristalnoj“ suknji koju ste sigurno vidjeli na Instagramu i koja je toliko efektna da vam ostatak stylinga može biti totalno basic. Pernille je suknju uparila s bijelom oversized košuljom (jednako dobro bi izgledala i neka dolčevita ili običan bijeli tshirt) i cipelama s kristalnim aplikacijama. 

Ako nas pitate, ovo je najjednostavnija i najbolja kombinacija koju možete odjenuti za bilo koju prigodu. Pretpostavljamo da će se ova suknja pojaviti u nekim pristupačnijim verzijama kod high street brendova i to u proljetnim kolekcijama. Samo čekajte. 

SAZNAJ VIŠE: