„Peach Fuzz“ je savršena nijansa za nježni make up look

Ako želite uskočiti u "Peach Fuzz" trend, to možete učiniti s nježnim i toplim make up lookovima boje breskve. Mi otkrivamo kako
26.01.2024.
IMAGE SOURCE: Chanel/ MAC/ Fenty Beauty/ Elf/ HUDA Beauty
RECOMMENDED

Sofia Richie i Margot Robbie itekako znaju ubosti trend, pogotovo kad se radi o make upu. Njihova omiljena nijansa ruža u boji breskve obilježila je ljeto, a Pantone je cijelu stvar izdigao na novi nivo objavom da je Peach Fuzz boja koja će vladati cijelom 2024.

I dok nam je potpuno jasno ako se premišljate hoćete li prekrečiti zidove ili se obući u boju breskve od glave do pete, oko jedne stvari nema nikakve dileme. Ova nježna i topla ružičasta nijansa je upravo ono što nam sada treba u makeup torbicama (iako su velike šanse da u svojoj već imate bar jedan proizvod koji odgovara opisu). Ov su najbolji načini da iznesete trend.

MONOKROMNO

Ton na ton make up je uvijek savršen spoj elegancije i zabave, a boja breskve je jednostavno idealna za njega. Pronađite nijansu koja je u skladu s vašim podtonom kože, a zatim je iskoristite kao sjenilo, rumenilo i konturu, kao i na usnama. Hoćete li koristiti paletu ili samo jedan proizvod u vidu stick-a, ostaje vam na volju (i vještinu).

Huda Beauty

peach fuzz make up look
MAC

GLOSSY USNE

TikTok je sjajne usne odavno vratio na mapu, a ne postoji bolji način da ispratite trend od ružičasto-narančaste nijanse. Pored sjajila, za dugotrajnost upotrijebite olovku koja je blizu vaše prirodne boje usana i koja se neće natjecati s ovom nježnom nijansom, a lagano precrtavanje kontura usnica je dobrodošlo.

peach fuzz make up look
Elf

KONTRAST

Igrajte na kartu neočekivanog i boju breskve suprotstavite drugoj svijetloj nijansi poput lavande. Usne u Peach Fuzz nijansi je svijež balans sjenilu i olovkama u boji, a za kul finiš preskočite precizno iscrtavanje usana i prstima ublažite rub.

peach fuzz make up look
Chanel

PASTELNO SJENILO ZA OČI

Nježno, meko i toplo, mat sjenilo u Peach Fuzz nijansi je sama njena suština. Da biste dobili puni efekt, prije nanošenja sjenila stavite primer korektor koji će neutralizirati podočnjake i nepravilnosti u boji, te intenzivirati pigment sjenila i njegov puderasti finiš.

Fenty Beauty
SAZNAJ VIŠE:
Kristina Mikulić
| 23.05.2022.