„Pain Hustlers“ je drama kojoj se jako veselimo

Ovog listopada na Netflix stiže izvrsna drama "Pain Hustlers" s Emily Blunt i Chrisom Evansom u glavnim ulogama
11.09.2023.
IMAGE SOURCE: Netflix

Već smo napravili spisak izvrsnih naslova na Netflixu u rujnu, no već imamo jednu filmsku poslasticu ove streaming platforme koja stiže u listopadu. Na velike i male ekrane stiže fantastični duo: Emily Blunt i Chris Evans glavni su glumci u Netflixovoj drami „Pain Hustlers“. Izašao je i prvi službeni trailer koji gledateljima daje mali pogled u kaotična događanja kriminalne zavjere.

Emily Blunt glumi Lizu Drake, majku koja se bori za uzdržavanje svoje bolesne kćeri, a Pete Branner, predstavnik farmaceutske tvrtke Zanna Therapeutics kojeg glumi Chris Evans, čini se idealnim tipom za pomoć. Liza se zapošljava u Brannerovoj tvrtki koja je na rubu bankrota te zahvaljujući njoj, tvrtka se ponovno uzdiže. Liza započinje život na visokoj nozi, ne znajući da će se uskoro naći usred zločinačke zavjere.

U filmu također glume Andy Garcia, Catherine O’Hara, Jay Duplass, Brian d’Arcy James i Chloe Coleman, a režirao ga je David Yates koji stoji iza posljednja četiri filma o Harryju Potteru i sva tri filma o Fantastičnim zvijerima. “Oduvijek su me fascinirali prodavači i ono što rade te moralna strana farmaceutske industrije kada se žure da zarade”, objasnio je Yates u nedavnom intervjuu za Entertainment Weekly. “Elementi priče očito su u skladu s onim što je Evan Hughes dokumentirao u svojoj knjizi, ali mi smo stvorili Lizu Drake, stvorili smo odnos koji ona ima sa svojom kćeri, Phoebe, samo kao način da omogućimo publici da se poveže s jednim likom i vodi nas kroz priču.”

„Pain Hustlers“ bit će danas premijerno predstavljen na Filmskom festivalu u Torontu, a na Netflix stiže 27. listopada.

SAZNAJ VIŠE: