Oysho ima novu kolekciju za yogu i pilates i svidjet će se svima koji vole smirene boje

28.01.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Oysho predstavlja svoju novu inovativnu tehničku tkaninu Silky Feeling: extra tehničku kolekciju za discipline poput joge i pilatesa. Zahvaljujući svojoj tkanini s efektom svile izrađenoj od vrlo finih niti, Silky Feeling se potpuno rastegne, pristaje uz tijelo poput druge kože, jamči maksimalnu udobnost tijekom vježbanja.

Struktura tkanine je također prozračna, neophodna za vježbanje stilova kao što su Vikram joga ili pilates sa spravama. Također ima UPF40+ zaštitu od sunca za one koji odluče vježbati na otvorenom. Silky Feeling idealna je kolekcija za sve one discipline koje zahtijevaju visoku fleksibilnost i što više rastezljive odjeće. Zato, za ovu novu sezonu, kolekcija sadrži nove osnovne stilove za udobno uživanje u seansama joge i pilatesa.

Uz tajice visokog struka do gležnja koje se svojim visokim usponom savršeno prilagođavaju tijelu i sportski grudnjak, Oysho proširuje liniju dodavanjem pripijene majice s ugrađenim grudnjakom s inovativnom spojenom košaricom koja prekriva cijeli prsni koš, pružajući dodatnu potporu tijekom treninga. Kolekcija je dizajnirana s novim neutralnim tonovima uključujući tamnoplavu, sivu, kaki i toffee kao i crnu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: