Oysho ima novu kolekciju kupaćih kostima

Ako volite minimalističke modele kupaćih kostima koji su pritom napravljeni od održivih materijala, ovo je kolekcija kao stvorena za vas
08.06.2022.
IMAGE SOURCE: Oysho

Nova kolekcija kupaćih kostima SS22 lansira nove stilove i dizajne uključujući asimetrične trikinije, kupaće kostime s izrezanim detaljima, bikinije koji se mogu nositi na više načina i bikinije s asimetričnim drapiranim naramenicama.

Kolekcija je dostupna u prugastim ili cvjetnim printevima te u neutralnim blokovima boja kao što su crna, bijela i boja zemlje te i u svjetlijim bojama poput lila, crvene i zelene.

Ono što povezuje sve dizajne je održivost, ispunjavanje standarda Join Life programa. Bikiniji i kupaći kostimi u novoj kolekciji SS22 izrađeni su korištenjem certificiranih recikliranih materijala kao što su poliester i poliamid.

Reciklirani poliamid koji se koristi u kolekciji kupaćih kostima proizvodi se u Italiji i izrađuje se od ostataka poliamidne pređe ili materijala nakon upotrebe, kao što su ostaci proizvodnje, tepisi i stare ribarske mreže. Korištenje recikliranih sirovina koristi okolišu jer smanjuju potrošnju netaknutih sirovina, kao i uštedu vode i energije prirodnih resursa. Kolekcija je dostupna na oysho.com

SAZNAJ VIŠE: