Ovo su top komadi iz Massimo Duttija po odabiru redakcije

Iako nam je Zara uvijek prvi izbor kada kupujemo u grupaciji Inditex, moramo priznati da nas je Massimo Dutti jako privukao sa svojim Stduio kolekcijama u kojima uvijek pronađemo famozne haljine
28.09.2022.
IMAGE SOURCE: Massimo Dutti

Bilo nam je teško izdvojiti samo 10 komada iz nove kolekcije brenda Massimo Dutti koji smo nepravedno zanemarili nauštrb Zare. Zašto? Jer za Massimo Dutti imamo tu percepciju da se isključivo radi o poslovnoj modi i komadima koje kupujemo za neke ozbiljnije prigode. Nekoliko posljednjih Studio kolekcija su nas razuvjerile, posebno kad govorimo o svečanim haljinama koje su doista izgledale kao dizajnerske. Jesenska kolekcija također donosi odličnu selekciju haljina koje možete odjenuti za neki event, vjenčanje ili jednostavno noćni izlazak, ali donosi i puno statement komada od kože. Omiljeni nam je baloner od napa kože koji košta 4000 kuna i koji je stvarno komad vrijedan investicije.

Kaput od ovčjeg krzna je također na listi želja kao vrijedan ulaganja jer ovakav komad traje cijeli život. Ako tražite kožnu suknju, obratite pažnju na midi model od napa kože u boji konjaka. Ova suknja na preklop će pristajati uz košulje, dolčevite, veste i sve što nosite u hladnoj sezoni. Pogledajte 10 komada koji su favoriti redakcije.

SAZNAJ VIŠE: