Ovo su sve nove boje adidas Samba tenisica koje stižu

Prošli tjedan smo predstavili nove ljubičaste adidas Samba tenisice, ali to je očigledno bila samo jedna od boja koje uskoro dolaze. Imamo ih sve
27.04.2023.
IMAGE SOURCE: adidas
RECOMMENDED

U svoj kalendar zapišite 6.svibanj jer je to datum kada u prodaju stižu sve boje adidas Samba tenisica iz nove suradnje s Pharrellom i njegovim brendom Humanrace.

Prošli tjedan smo predstavili ljubičasti model koji je prvi procurio na Internet ali Pharrell je jučer iznenadio sve obožavatelje kada je na svom Instagramu objavio cijelu kolekciju u kojoj stvarno ima boja za svačiji ukus. Žuta, narančasta, ružičasta, crvena, bež, crna, bijela i posebna zelena koju će dobiti samo „friends & family“. Ovo nije obična Samba tenisica.

Pharrell i njegov tim su je odveli na novi level s luksuznijim materijalima (koji će vjerojatno opravdati cijenu). Adidas Samba x Humanrace je u potpunosti načinjena od glatke luksuzne kože (originalni model ima kapicu od brušene), a za vezice je korištena vrhunska održiva ECCO koža.

Do službenog dropa nas dijeli tjedan dana, a tenisice će biti dostupne na web stranici Humanrace i adidas Confirmed aplikaciji.

SAZNAJ VIŠE: