Ovo su najskuplje kratke hlačice koje ćete vidjeti online

Miu Miu je još prošle sezone najavio "no pants trend" koji je u posljednja dva tjedna zaživio u pravom smislu te riječi. Znate li koliko koštaju njihove kratke hlačice?
19.09.2023.
IMAGE SOURCE: Miu Miu, Imaxtree

Ubrzo ćete vidjeti high street verzije mikro mini hlačica koje izgledaju kao gaćice, a koje su pristupačniji brendovi napravili po uzoru na jesensku kolekciju kuće Miu Miu. Ta kolekcija je već iznjedrila nekoliko hitova od odjeće do modnih dodataka i vjerujte nam na riječ kad kažemo da nas čeka Miu Miu dominacija u hladnijoj sezoni.

Mango je već požurio i napravio kopiju njihovih kratkih hlačica ukrašenih kristalima koje u ovoj verziji koštaju 79,99 eura. U originalnoj verziji je cijena puno veća i govorimo o tisućama eura. Kratke hlačice od kombinacije vune i svile optočene kristalima u ružičastoj, zelenoj ili bež verziji koštaju čak 3900 eura. Ako ih upotpunite s ostalim Miu Miu komadima s piste, taj total look će vas otprilike koštati oko 15 tisuća eura.

Zanima nas (kao i vjerojatno vas) hoće li ovaj komad zaživjeti u stvarnom životu kao što su zaživjele njihove suknje, kardigani i torbe? Sigurno je da će vam preplaviti feed jer sve veće influencerice su ambasadorice brenda i ove hlačice će dobiti kao poklon za fotografiranje. Koliko ljudi će doista platiti ovaj komad za nošenje u izlascima (na posao u ovome ne možete) nismo sigurni.

SAZNAJ VIŠE: