Ovo je sigurno najljepši frizerski studio u Hrvatskoj

Teuta Mesaroš je prije mjesec dana otvorila svoj poznati frizerski studio na drugoj lokaciji. Impresivan prostor ste sigurno već vidjeli na društvenim mrežama
22.09.2023.
IMAGE SOURCE: Duško Vlaović
RECOMMENDED

Teuta Mesaroš, jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica i koloristica za kosu otvorila je novi Teuta Boutique Salon koji nadilazi okvire tipičnih frizerskih salona. Radi se luksuznoj beauty oazi koja se prostire na 300 metara kvadratnih, a ostavlja dojam prestižnog ali komfornog stana ili galerije.

“Osjetila sam da je sada pravo vrijeme za promjenu i htjela sam nešto sasvim drugačije. Današnji tempo života je izuzetno intenzivan, pogotovo zaposlenim ženama i majkama. Naći vrijeme za sebe je od neprocjenjive važnosti, a upravo to sam htjela pružiti svojim klijenticama. Drago mi je što mogu najaviti kako osim novog prostora, Teuta Boutique Salon uskoro donosi i nova proširenja u asortimanu”, rekla je vlasnica salona Teuta Mesaroš.

Uređenje interijera potpisuje dvojac iz Studija Franić & Šekoranja koji je spretno našao ravnotežu između  funkcionalnosti prostora i njegove estetike.

“Dinamiku i različitost cjelina naglasili smo zidnim elementima, tako da se sada u prostoru izmjenjuju zidni premazi, tapete, tekstil, drvene obloge ali i lukovi i prolazi, koji cijelom salonu daju unificiran ali i monumentalan izgled što nam je bio osnovni cilj”, izjavio je Dean Franić, dizajner interijera.

Ekskluzivnost Teuta Boutique Salona potpisuje i maloprodaja Byredo mirisa za kosu, čime je postao jedini frizerski salon na svijetu u kojem se ovi proizvodi mogu kupiti. Uz njih, poseban corner u salonu nudi maloprodaju drugih proizvoda koje Teuta svakodnevno koristi, a samo neki od njih su: Keune, Leonor Greyl, Philip B, Kerastase i Dyson.

SAZNAJ VIŠE: