Oversized futurističke naočale su trend za ovu sezonu

Modne piste su nam pokazale da ove sezone nosimo oversized futurističke naočale, a najbolje modele možete pronaći na našem popisu
01.04.2024.
IMAGE SOURCE: IMAXtree/Mytheresa

Sunčane naočale su nezaobilazan modni dodatak kada se pojavi sunce, a nekad čak ni to nije potrebno. Svaki modni entuzijast zna da prave sunčane naočale mogu napraviti čudo i bilo koju modnu kombinaciju podići na višu razinu. Bitno je pronaći model koji vam odgovara, što nije uvijek lako, ali zato je korisno pogledati trendove sunčanih naočala za novu sezonu i vidjeti hoćete li se pronaći u njima.

slika naočala

slika sunčanih naočala

Oversized futurističke sunčane naočale

Minimalizam očito otpada, to je pokazala i modna kuća Chanel koja je za proljetnu i ljetnu sezonu 2024. predstavila tri modela odvažnih naočala. Glomazni okviri, lanci i monogram kuće krase modele za novu sezonu, a sada smo otkrili još jedan oblik naočala koji se sve više pojavljuje na modnoj sceni, a to su oversized futurističke naočale koje dolaze u različitim iteracijama i bojama.

sunčane naočale modeli

Modeli naočala se razlikuju, a svaka modna kuća ukrasila je okvire posebnim detaljima. Phoebe Philo ima tri modela različitih boja s oversized okvirima i širokim drškama, a Acne Studios je svoje naočale ukrasio malim privjescima. Iako su oversized futurističke naočale same po sebi statement komad, krasi ih puno manje detalja od odvažnih Chanelovih modela. Većina dizajnera odlučila se za crne okvire s monogramom i pokojim drugim detaljem, a ako su vam dosadili mačkasti i obični okrugli okviri, ove naočale bi mogle biti ono što tražite.

SAZNAJ VIŠE: