Ove Cloud. & Co naušnice su top izbor za večernji izlazak

Hrvatski brend nakita je predstavio novu kolekciju u kojoj dominiraju statement naušnice. Pogledajte sve modele
14.07.2022.
IMAGE SOURCE: Matković&Vild

Nova kolekcija pod nazivom LUNA predstavlja mjesečeve mijene i odražava različite veličine i udaljenosti nebeskih tijela. Ovo je prva Cloud&Co kolekcija s nešto većim, konkretnijim komadima, za razliku od dosadašnjih, ipak decentnijih komada.

Materijali koje Katarina Zmazek koristi su srebro i srebro s pozlatom u kombinaciji s tirkizom, lapisom i slatkovodnim školjkama. Zvijezda kolekcije je privjesak kamenčić u obliku Cloud&Co zaštitnog znaka, oblaka.

Kampanju je idejno razvio poznati fotografski dvojac Matković&Vild, a ovaj put se i kao model s druge strane objektiva našao dio ovog dvojca – posebna Senja Vild, koja odiše senzualnošću i pokazuje drugačije lice na svakoj fotografiji. Fotografije su same po sebi erotične, moćne, mistične i senzualne.

„Trudimo se svaki put izabrati posebnog, nešto „drugačijeg“ modela, one koje nisu nužno naviknute stajati ispred kamere, no savršeno mogu ispričati „Cloud&Co“ priču jer imaju ono nešto. Senja nam je uvijek bila iza kamere, no njezina posebnost me nagnala da je nagovorim da stane ispred kamere u kojem god konceptu se osjeća najbolje i mislim da su kao tim napravili odličan posao kojim su pomogli meni predstaviti novu kolekciju u najboljem mogućem svijetlu. Ova kolekcija je drugačija jer smo se igrali s rezanjem kamenja u oblicima koje smo zamislili i to nam je otvorilo novi prostor za dizajn te nas svašta novog  još čeka“ izjavila je Katarina Zmazek vezano uz novu kolekciju.

Osim fotografskog dvojca Matković&Vild koji potpisuje šminku, za kampanju je bio zadužen tim vrhunskih profesionalaca, tako kosu potpisuje Mijo Majhen, make up Sonja Kvesić, a styling Barbara Repe.

Kolekcija je u prodaji u Cloud&Co dućanu u Preradovićevoj, online, a uskoro i u dućanu u Dubrovniku.

SAZNAJ VIŠE: