Ovako ćete savršeno povući eyeliner za zavodljiv look

Vaš eyeliner možete vrlo jednostavno nanijeti na kapke bez da razmišljate o obliku svojih očiju, a da na kraju dobijete zavodljivi pogled. Evo kako
03.02.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest/ Instagram @alexademiexo,@kylejenner

Već postoje brojni trikovi i savjeti kako najlakše nanijeti eyeliner, odnosno tuš za oči na kapke tako da to izgleda savršeno. Stvarnost je takva da nam se svima više puta tresla ruka pa smo imali neravan luk eyelinera, pretjerali bismo s debljinom crte, fulali bi kapak ili bi na jednom oku povukli crtu savršeno, a na drugom  kritično. Ove situacije su nam svima poznate, a rješenje je jedno: vježba. Što više budete nanosili eyeliner, to će vam svaki put brže i bolje ići. Svatko ima neku svoju tehniku nanošenja i crtanja s eyelinerom, a mi vam donosimo način kako da s lakoćom ostvarite željeni izgled i ovdje uopće ne trebate brinuti o svom obliku očiju.

GEN Z EYELINER

Prošle je godine veliki trend bio sirena look, odnosno način nanošenja eyelinera tako da oči izgledaju produljene, pomalo mačkasto i zavodljivo. Poanta je bila nacrtati dugački elegantni wing te jedan maleni u kutu oka prema nosu. No, općenito ako zaronite u beauty svijet i među beauty entuzijaste, primjetit ćete da danas eyeliner mora biti elegantan, oštrih linija i mora vam vizalno napraviti blagi face lift. To je današnji GEN Z eyeliner. Barem ga je tako prozvala TikTok influencerica Megan Bowne koja je i kreator ovog trika za nanošenje eyelinera. U svojim videima pokazuje koliko su velike razlike između nanošenja make up-a u 2016. godini te sada u 2023. Tako je objasnila na koji način bismo trebali stavljati eyeliner i potpuno odbaciti milenijalske tehnike.

Kako nanijeti eyeliner?

Megan Bowne je primjetila da je ključ dobrog izgleda eyelinera u tome odakle ga povlačite. U 2016. godini, eyeliner smo povlačili tako što smo ga prislonili na kapak i zatim ga vukli prema van u oštar wing. Uvelike smo ovisili o našem obliku očiju i pratili razne trikove koji će nam pomoći da napravimo što deblji wing bez da nam on „nestane“ kada nam se kapak preklopi. Kako onda izgleda gen Z nanošenje eyelinera? Vrlo jednostavno. Vaš tuš za oči ili olovku povlačite s donjeg kapka koji će vam biti početna točka. Liniju ćete povlačiti u dijagonali prema gore i zatim ćete spojiti u savršeni wing s gornjim kapkom. Na taj način postići ćete savršeni, zavodljivi look, a dobit ćete i lagani face lift. Ovaj trik je Megan Bowne jako dobro pokazala i objasnila u svom videu kojeg ostavljamo ispod teksta da i sami isprobate.

https://www.tiktok.com/@meganbowen__/video/7187823924426657070?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&refer=embed&referer_url=hypebae.com%2F2023%2F1%2Ftik-tok-gen-z-winged-eyeliner-makeup-tutorial&referer_video_id=7187823924426657070
SAZNAJ VIŠE: