Ovaj vikend pripremite dobro raspoloženje jer nam se ponovo vraća Hohcajt!

Ove subote ćemo se napokon opet moći rasplesati na jedinstvenoj vrtnoj zabavi
06.05.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram

Jedno smo poduže vrijeme bili suočeni s manjkom događanja i ludih partyja pa smo ove godine počeli željno iščekivati svaki novi event koji nas vraća na one dane kad smo se zabavljali do ranih jutarnjih sati. Iznimno nam je drago reći kako nas u sljedećih nekoliko mjeseci očekuje mnoštvo festivala i događaja koji će zasigurno pripremiti još neviđene programe. Pa se tako nakon dvije duge godine, napokon u grad vraća jedinstveni događaj Hohcajt. Iako se zadnja tri tjedna navikavamo na staro vrijeme izlazaka, možemo se složiti kako nam je postalo sve napornije ostajati na nogama dok ne svane. Pa ako prednost dajete dnevnim tulumima, u odnosu na neprospavane noći, onda ovu subotu, 7.5., rezervirajte za Hohcajt. Događaj će započeti već u 17 sati u dvorištu Petog Kupea.

Na ovoj jedinstvenoj vrtnoj zabavi u dvorištu destinacije gdje se isprepliću glazba, umjetnost i gastronomija, očekuje vas mnoštvo sadržaja. Organizatori su se potrudili da doživite nezaboravno iskustvo na popodnevnom partyju pa ćete tako na samom ulasku dobiti piće dobrodošlice, čašu Molly pjenušca vinarije „Vino i gitare“. Na samom eventu atmosferu će zagrijavati dva omiljena DJ-a, MIMI+Pepi. MIMI je tehnički besprijekoran i selekcijski izvrstan, bilo da svira house ili techno. Pepi Jogarde je čovjek pun talenata, a kao DJ ne poznaje granice žanra te je pomaknuo granice  zagrebačkog noćnog života programom Freilauf koji je trajao punih 14 godina i ugostio velika svjetska imena. Osim glazbe, Pepi se bavi i poljoprivredom i ponosan je vlasnik vinarije „Vino i gitare“ koja osim vrhunskim pjenušcima i vinom, uveseljava ljude i CBD uljem. Pa ćete tako na ovogodišnjem hohcajtu uz Pepijeve glazbene ritmove uživati u njegovom vrhunskom pjenušcu!

Nemojte propustiti ovaj zabavni popodnevni party koji će trajati do 23 sata. Cijena upada je 70 kuna, a organizatori vas pozivaju da dođete što ranije kako biste imali dovoljno vremena isplesati se! 

SAZNAJ VIŠE: