Ovaj nakit ćemo nositi uz sve ljetne kombinacije

Jedan od omiljenih brendova nakita Bling Zoo ima ljetnu kolekciju u kojoj biseri vode glavnu riječ i vjerujte nam, nosit ćete ih od jutra do večeri
19.07.2022.
IMAGE SOURCE: Franziska Kuttler
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

O kolekcijama brenda Bling Zoo smo pisali u više navrata. Brend postoji pet godina, a vode ga dvije mlade dame Sandra Aračić i Maja Šimunović i to s dvije lokacije.  Naime Maja živi i radi u Zagrebu, a Sandra se nalazi u Berlinu. Kažu nam da im nije teško voditi brend iz dvije države jer se nekoliko puta godišnje nalaze u Berlinu na sajmovima, kupuju sirovine i onda ih zajedno obrađuju u Zagrebu. Bling Zoo je utemeljen na filozofiji minimalizma i bezvremenosti. Njihovi komadi se ne referiraju na svaki novi trend koji se pojavi.

Namijenjeni su ženama koje imaju vlastiti stil i koje također ne podliježu navali „must have“ natpisa u medijima već same znaju što im pristaje i svjesno kupuju ono što im kompletira stil. Za izradu nakita Sandra i Maja kao osnovni materijal  koriste srebro i pozlatu na srebro, a ovisno o sezonama i inspiraciji u kolekcije uvrste i ostale materijale poput bisera, kamenja, svile. Tu dolazimo do nove kolekcije koja je prava personifikacija ljeta i svega što nam ovo najljepše godišnje doba donosi. Na prvi pogled možemo kazati da je senzualnost nit vodilja uz dozu razigranosti koju obično vežemo za tople mjesece. Za izradu su koristile japanske staklene perlice u raznim bojama i riječne bisere nepravilnih oblika.

„Nova kolekcija je inspirirana bezbrižnim i razigranim ljetima provedenim na obližnjoj rijeci, jezeru i osunčanom moru. Taj osjećaj opuštenosti, lagode i sreće koji nam je svima potreban u ova izazovna vremena smo pokušali unijeti i u nasu kolekciju. Uz osnovne materijale koje koristimo za izradu nakita poigrali smo se uz već poznate riječne bisere nepravilnih oblika i veličina i sa staklenim perlama različitih boja. Kolekcija se sastoji od ogrlica choker stila, ogrlica srednjih veličina, lanac narukvica kombiniranih sa staklenim perlama, visećih naušnica s biserima, naušnica alke s biserima i staklenim perlama, ear cuff naušnica s lancima“.

Ove komade bismo nosili u dnevnim i večernjim kombinacijama. Uz potkošulje od rebrastog pamuka i bokser hlačice, uz jednostavne slip haljine od svile ili satena, u kombinaciji s košuljama od lana i mini suknjama, uz minimalističke pripijene haljine bez naramenica. 

Kolekciju prati atmosferična kampanja iza koje stoji Franziska Kuttler, a u ulozi modela se pojavljuje Hanna Seifer.

Kolekcije Bling Zoo su dostupne na web shopu te u sljedećim trgovinama:

Croatia in a box, Rijeka
Prostor, Hotel Lone, Rovinj
Nothing to sea, Rovinj
Manina, Korčula
Sole Luna, Poreč
Galerija Issla, Vis
Link, Zagreb
Natuerlich Schoen, Berlin

Noviteti se mogu pratiti i na njihovom Instagram profilu te Facebook stranici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: