SEARCH

Ova morsko-plava je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima

Ako još niste otišli na more, možete ga dovesti k sebi s odabirom ove manikure
05.08.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram
RECOMMENDED

Uhvatila nas je ozbiljna kriza jer neki od nas još nisu otišli na godišnji odmor i možda je to razlog zbog kojeg se ne možemo oduprijeti intenzivno plavoj nijansi poput dubina koje gledamo s trajekta u sunčanom danu. Znate na što mislimo. Onu boju koju vidimo kad pogledamo u more, dok je zrak još svjež, ali pun obećanja. Ona boja koju ćemo preliti u ljeto i sve morske priče.

Ova morsko-plava je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima (фото 3)
MAVALA
Ova morsko-plava je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima (фото 4)
YVES SAINT LAURENT
Ova morsko-plava je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima (фото 5)
ESSIE

Dovoljan je jedan pogled na nju da nam se popravi raspoloženje, da kroz nas prostruji nova energija. Po svemu sudeći nismo ni jedini ni usamljeni u ovome, s obzirom na to da su upravo plave boje zavladale društvenim mrežama. Gotovo da nema djevojke čiji stil volimo, a da je na neki način nije probala, bilo da se radi o jednostavnom lakiranju (a vjerujte imamo bočicu u BURO. redakciji koju smo svi u nekom trenutku probali) ili nekom minimalističkom nail artu.

Ova morsko-plava je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima (фото 8)

@EMENSTUDIO_

Ove morske nijanse ne trpe pretjerane komplikacije, dovoljno su upečatljive same po sebi. Zato zaboravite na bespotrebne detalje- po koja točkica ili French u ovoj varijaciji na temu su sasvim dovoljni – a ako se ne možete odlučiti za samo jednu plavu, probajte ih sve. The more the merrier! Ovdje je sva inspiracija koja vam treba, kao i prijedlozi najboljih nijansi koje su na samo jedan klik od vas.

Ova morsko-plava je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima (фото 13)
 AURA
Ova morsko-plava je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima (фото 14)
OPI
Ova morsko-plava je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima (фото 15)
AURA
SAZNAJ VIŠE: