Ova Barbie nosi vintage: stilska turneja Margot Robbie

Službeno je startala promocija filma Barbie koji će biti najveći hit ljeta. Velika pažnja je posvećena lookovima koje nosi Margot Robbie
04.07.2023.
IMAGE SOURCE: Vanity Coke Instagram

Film Barbie je naprvaio pomutnju u pravom smislu te riječi. Svi su pretpostavljali da će ekranizacija najpoznatije plavuše izazvati zanimanje javnosti, ali nitko nije pretpostavio da će svijet zahvatiti ružičasta groznica zbog koje je ružičasta boja produljila svoj vijek popularnosti (prije Barbie pink smo imali Valentino pink) i zbog koje je skočila prodaja plave boje za kosu. Barbie će biti financijski hit, a iza svega toga stoji puno ozbiljniji plan tvrtke Mattel koji ne uključuje samo jedan film,

Stilisti Margot Robbie su imali težak zadatak. Kako napraviti lookove koji su Barbie ali nisu doslovno Barbie? Svi su očekivali ružičastu u svim mogućim nijansama, reference na film i naravno komade s potpisom kuće Chanel.

Robbie je ugodno iznenadila s odabirom poznatih vintage lookova iz 90-ih i 2000-ih, a posebno nas se dojmila haljina iz kolekcije brenda Versace koja je prikazana 1994. godine, a koju je nosila Claudia Schiffer.

U ovu vintage priču je uskočio i Chanel s ružičastom jaknicom od tvida iz kolekcije 1996. godine te sa žutim kompletom od tvida koji datira iz 1995. godine. Kuća Valentino je također otvorila svoju arhivu i ustupila točkastu haljinu iz 1993. godine koju je nosila Karen Mulder.

Dobro odrađen posao!

SAZNAJ VIŠE: