Otkrijte najbolje modele naočala i leća koji odgovaraju baš vama

Istaknite svoju osobnost birajući leće, dioptrijske naočale ili sunčane naočale koje odgovaraju baš vama u Ghetaldus optici
26.04.2022.
IMAGE SOURCE: Ghetaldus

Zamislite ovakvu situaciju: Ujutro se spremate za posao i pripremate uvodne rečenice za važan poslovni sastanak koji vas očekuju tog dana, paralelno vrtite u glavi popodnevne obveze vezane uz domaće zadaće i raspored dječjih aktivnosti ili slažete  odjevnu kombinaciju za rođendanski party najboljeg prijatelja/prijateljice koji je planiran baš za ovu večer…Prepoznajete se u ovoj priči?

Svi mi mijenjamo različite uloge kroz našu svakodnevnu rutinu, neke od njih su nam draže, a neke manje drage, no sve one čine nas jedinstvenom osobom.

Ghetaldus pomaže izraziti onu verziju nas koja nam je u određenom trenutku potrebna – bilo da se radi o slobodi (leće), o samopouzdanju na poslovnom sastanku ili ispitu (dioptrijske naočale) ili eleganciji ili opuštanju (sunčane naočale).

I upravo su ove životne uloge glavna tema najnovije Ghetaldusove image kampanje.

Od štreberice do frajerice u samo nekoliko sekundi ili možda i direktor i party animal u istom danu…Majka ili glumica…A zašto ne oboje?

Naočale su jedan od ključnih dijelova slagalice naše vanjštine i pomažu nam istaknuti našu osobnost odnosno da se predstavimo drugima upravo onakvima kakvi stvarno jesmo. Naočale stavljamo i za dodatnu dozu samopouzdanja, bilo da se radi o ispitu, sastanku ili misterioznosti i eleganciji sunčanih okvira, ovisno o ulozi koju u tom trenutku imamo.

Kao najdugovječnija optika na hrvatskom tržištu, Ghetaldus je mjesto koje ima sve potrebno kako bi nam omogućio da izrazimo sve svoje životne uloge – od moderne opreme, preko vrhunskih stručnjaka, do najmodernijih kolekcija naočala. U Ghetaldus optiku možete doći ako trebate napraviti kontrolu vida (koja je ovdje besplatna) ili ako trebate napraviti pregled vida za svog mališana, naučiti kako se stavljaju leće ili se jednostavno želite počastiti novim sunčanim naočalama prema posljednjim trendovima (ili možda trebate sve navedeno?).

Kroz stručne i personalizirane savjete, Ghetaldus optika ti omogućava da zablistaš u svakoj od svojih uloga, koliko god ih bilo i da ispričaš svoju unikatnu priču.

Ghetaldus. Priča u kojoj se vidiš.

#pricaukojojsevidis #ghetaldus.optika

SAZNAJ VIŠE: