Otkrije što nas sve novo čeka na Netflixu u svibnju

Saznajte koje ćete serije, filmove i TV sadržaje s užitkom gledati na Netflixu ovoga svibnja
30.04.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram, Netflix, IMDb

Približavamo se kraju travnja u kojem nam je streaming platforma Netflix ponudila mnoštvo novih filmova i serija čiji smo sadržaj pogledali u jednom dahu. No, to ne znači da će Netflix malo odmoriti jer nas u svibnju također očekuje pregršt novih sezona omiljenih serija, reality show-a te dokumentarnih i igranih filmova kojima se jako veselimo. Osim novog sadržaja, na Netflixu ćemo moći uživati u ljubavnim klasicima kao što su „When Harry met Sally“, „Crazy, stupid love“ i „You’ve got mail“. Također, Netflix će u svibnju ubaciti i Oscarovski film Quentina Tarantina „Once Upon a Time in America“, sci-fi akciju „War of the Worlds“ te brojne bezvremenske filmove poput „Forrest Gumpa“ i „Dirty Harryja“. U nastavku teksta otkrijte sve o novim sezonama serija i TV sadržaja koji nas očekuju u svibnju.

Meltdown: Three Mile Island (4.svibnja)

Producenti koji stoje iza filmskog klasika „Erin Brockovich“ vraćaju se s povijesno-dokumentarnim filmom u četiri dijela o skoroj katastrofi u nuklearnoj elektrani Three Mile Island u Pennsylvaniji. Svi događaji, kontroverze te dugotrajne posljedice nesreće ispričane su od strane glavnog inženjera i zviždača Richarda Parksa.

Outlander: sezona 5 (10.svibnja)

Ova romantična fantasy drama, temeljena na seriji bestsellera Diane Gabaldon, osvojila je gledatelje još 2014. godine svojom prvom sezonom. Priča se fokusira na Claire, medicinsku sestru iz Drugog svjetskog rata koja živi u 1940-im godinama, no u jednom se trenutku magično transportira u prošlost, točnije, u Škotsku u 18. stoljeću. Claire tamo upoznaje Jamieja čija je romansa omiljeni zaplet obožavatelja serije. Ovoga svibnja stiže peta sezona koju svi nestrpljivo iščekujemo!

Workin Moms: sezona 6 (10.svibnja)

Ovaj šarmantni, obiteljski sitcom jedan je od najboljih Netflixovih komedija koja se trenutno prikazuje na Netflixu. Workin Moms je kanadska serija koja prati grupu majki koje se bore da održe svoj privatni i profesionalni život. Glavni lik serije je majka Kate Foster koju pratimo kroz njene brige oko odgoja djeteta u suvremenom svijetu dok u isto vrijeme mora zadržati stresan posao.

Bling Empire: sezona 2 (13.svibnja)

Sjećate se filma „Crazy Rich Asians“ koji je zaludio cijeli svijet? Nije ni čudo što je ovaj reality-show o perverzno bogatim azijatima u Los Angelesu doživio toliki uspjeh na Netflixu. Ima nešto zadovoljavajuće u gledanju imućnih društava koja se toliko razlikuju od nas „običnih smrtnika“. Upravo jedno takvo imućno azijsko društvo koje čine glavni glumci prve sezone Kevin, Kim, Jessey, Jane, Christine i Anna vraćaju se i u drugoj sezoni punoj ljubavi, izdaje i luksuza.

Who killed Sara?: sezona 3 (18. svibnja)

Svi fanovi ove napete kriminalističke drame će se oduševiti s viješću da treća sezona napokon dolazi ovoga svibnja. „Who killed Sara?“ je meksička serija puna drame i naglih obrata, baš kako priliči. Glavna radnja se vrti oko Alexa koji se, nakon 18 godina provedenih u zatvoru, želi osvetiti onima koji su zaslužni za ubojstvo njegove sestre Sare. Sigurni smo da će vas ova posljednja sezona izuti iz cipela!

Love, Death +Robots: volume 3 (20. svibnja)

Nevjerojatan svijet animacija pretočen je u ovaj magični serijal koji za prve dvije sezone pokupio brojne nagrade za izvanredna individualna postignuća u animaciji i izvanredan kratki animirani program. Kroz svaku se epizodu priča nova kratka priča koja nije povezana s prethodnom ili sljedećom epizodom. Treća sezona nastavlja istraživati čudne, groteskne i povremeno lijepe nove svjetove, od stiliziranih dvodimenzionalnih krajolika do zapanjujuće realistične CGI animacije.

Stranger Things 4: Volume 1 (27. svibnja)

Ovo je možda svatko najviše iščekivao. Višestruko nagrađivana serija osvojila je srca publike diljem svijeta koja je vjerno pratila svaku napetu sezonu. Nova sezona „Stranger Thingsa“ dolazi u dva dijela, prvi izlazi 27. svibnja, a drugi 1.srpnja ove godine. Nažalost, ovo je posljednja sezona serije pa se nadamo da ćemo dobiti grandiozni završetak uzbudljive priče Hawkins klana.  U svakom slučaju, jako se veselimo novoj sezoni jer nam mora odgovoriti na mnoga pitanja!

SAZNAJ VIŠE: