Opet svi pričaju o haljini Kim Kardashian na Met Gali

03.05.2022.
IMAGE SOURCE: Kim Kardashian Instagram
RECOMMENDED

Prije nekoliko godina Kanye West je dao kontroverznu izjavu koja je digla javnost na noge. Kazao je da je Kim Kardashian Marilyn Monroe našeg doba, najpoznatija, najseksepilnija, najfotografiranija žena na svijetu. Društvene mreže su naravno podivljale jer kako pobogu netko može usporediti jednu od najvećih filmski diva s reality zvijezdom koja se nije znala ni odjenuti dok je Kanye nije primio pod svoje. Istina je da je Kanye bio u pravu. Ako sa strane stavimo kontekst karijere i realno sagledamo koliko je Marilyn Monroe u stvari bila prva žrtva žutog novinarstva i perverzne ljudske potrebe da vire u tuđe živote, Kim K. je definitivno neka unaprijeđena digitalna verzija žene koja hrani medijsku zvijer. Nemojte krivo shvatiti. Kim K. je jako stabilna, poslovna i proračunata i u nikojem slučaju nije žrtva medija kao što je bila Marilyn. Kim je medij za sebe i to jači medij od bilo kojeg Voguea.

Sjetit ćete se kako je Ana Wintour prije nekoliko godina tvrdila da Kim K neće biti na Met Gali. Danas smo došli u situaciju da Met Gala više treba Kim nego ona nju. Prošla su vremena kada je nosila etiketu „tacky“ reality zvijezde zategnute u Herve Leger haljine. Kim je trenutno jedna od najrelevantnijih modnih influencerica na svijetu. Znam, ne sviđa vam se, ali tako je. Balenciaga može skakati od sreće s obzirom na pr koji im je donijela, a Demna dobro zna što radi i zašto je Kim doslovno Balenciagina glavna ambasadorica.

Na posljednjoj Met Gali je napravila performans zavijena u crno od glave do pete i to doslovno. I bez otkrivenog lica svi su znali tko je ispod crne maske što je poruka koju su Demna i ona željeli prenijeti. Look je izazvao more memeova, ali psihologija ovog poteza je maestralna. Nije stvar u odjeći, stvar je u tome da tu crnu krpu nosi najpoznatija žena na svijetu koju će svi prepoznati čak i kad je ne vide. Sinoć je opet napravila performans o kojem se priča. „Drznula“ se utjeloviti Marilyn Monroe u kultnoj haljini koju je glumica nosila na rođendanu J.F.Kennedyja.

Jednostavna svjetlucava kreacija u boji kože koja naglašava obline, zalizana izblajhana kosa i Pete Davidson u pratnji. Pr potez koji dokazuje da je ova žena pr stručnjak kojeg želite u svom timu. Kardashiani sve rade sami. Ne vjeruju nikome izvan svog kruga i svaka odluka dolazi od same obitelji. Zato možete biti sigurni da joj ideju o M.M nije šapnula neka agencija. Na Met Gali imate sve najveće svjetske zvijezde s A liste. Ovo nije neki obični event na koji dođe nekolicina poznatih. Ovo je doslovno Halloween elite i opet svi pričaju o Kim Kardashian čija haljina nije bila najbolja, ali je najpametnije iskoristila koncept i opet okrenula sve medije u svom smjeru. Vjerojatno i Kanye negdje plješće na ovaj potez.  

SAZNAJ VIŠE: