Omiljeni brend Cerave ima novi čistač za lice

Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, ceramida i MVE tehnologije pomažu kod očuvanja prirodne barijere kože i omogućuju da CeraVe proizvodi za čišćenje lica budu neizostavni dio skin care rutine. Ovog ljeta CeraVe donosi novu kremastu formulu koja se pretvara u moćan gel za čišćenje
29.07.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest/Cerave

Kada bismo za preporuku pitali vodeće svjetske dermatologe rekli bi da proizvodi za čišćenje kože trebaju biti pH neutralni i da trebaju biti blagotvorni za zaštitnu barijeru kože.

Prvi izbor svakako bi trebali biti proizvodi koji sadrže esencijalne ceramide koji su neophodni našoj koži, a upravo tu na scenu stupa CeraVe. Uz tri esencijalna ceramida koji se nalaze u svakom CeraVe proizvodu, važnu ulogu imaju i aktivni sastojci poput niacinamida te salicilne i hijaluronske kiseline, koji hidratiziraju našu kožu. CeraVe proizvodi sadrže i posebnu MVE tehnologiju te druge aktivne sastojke koji hidratiziraju i održavaju zaštitnu barijeru kože, a pogodni su za suhu i osjetljivu kožu te kožu sklonu ekcemima.

Kao pojačanje među omiljenim CeraVe proizvodima za čišćenje lica ovoga ljeta stiže Cream-To-Foam Cleanser, hidratantna kremasto-pjenušava emulzija za čišćenje, koja svoju nježnu hidratantnu teksturu u dodiru s vodom pretvara u pjenu s velikom snagom čišćenja. Ovakva formula, bez dodanih mirisa, efikasno uklanja nečistoće, masnoću i šminku bez narušavanja prirodne vlažnosti kože ili osjećaja suhoće i zatezanja nakon korištenja. Cream-To-Foam Cleanser, baš kao i ostali CeraVe proizvodi, sadrži tri esencijalna ceramida, kojima u hidrataciji pomažu i aktivni sastojci niacinamid te salicilna i hijaluronska kiselina. Svi koji imaju suhu kožu mogu bezbrižno uživati u ovoj hidratantnoj kremasto-pjenušavaoj emulziji za čišćenje koja hidratizira kožu, dok njena pjenasta formula pruža koži potrebno osvježenje.

Ljubiteljima CeraVe brenda u Hrvatskoj trenutno su dostupni proizvodi posebno formulirane, nježne i lagane teksture za njegu lica i tijela, poput pjenušavoga gela za čišćenje i hidratantnog losiona. Odlična vijest je što ova dva CeraVe proizvoda dolaze u pakiranjima od jedne litre. Ukoliko do sada niste imali priliku isprobati proizvode koji sadrže ceramide, ovo ljeto pravo je vrijeme da se uvjerite zašto CeraVe proizvode preporučuju vodeći dermatolozi, a obožavaju korisnici diljem svijeta. Proizvode možete nabaviti u ljekarnama, a više informacija potražite na CeraVe internetskoj stranici

SAZNAJ VIŠE: