Omiljeni Aidan Shaw vraća se u drugoj sezoni „Seks i grad“ spinoffa

Sarah Jessica Parker je potvrdila povratak omiljenog Carrienog bivšeg dečka Aidana u drugoj sezoni spinoffa „And Just Like That“
30.09.2022.
IMAGE SOURCE: IMDb/ Pinterest
RECOMMENDED

Nakon šokantne prve sezone spinoff serije „And Just Like That“ gdje je Faca iznenada umro, potvrđeno je da se ovaj lik kojeg glumi Chris Noth neće magično vratiti. No, na opću radost svih fanoca Seks i grada, vraća se omiljeni Carrien bivši dečko Aidan Shaw u čijoj se ulozi pronašao John Corbett. I to nije samo glasina jer je vijest potvrdila glavom i bradom Sarah Jessica Parker.

U emisiji „Entertaintment Tonight“, Sarah Jessica Parker je oklijevajući priznala da će se Aidan ponovno vratiti kao bivši dečko njezinog lika. „ Pa, znaš, ne mogu više biti zagonetna u vezi s tim“, otkrila je. Za sve one koji trebaju mali podsjetnik, Aidan Shaw je bio savršena osoba za Carrie i zajedno su imali izvrsnu kemiju. Chris North, koji je glumio ozloglašenog Facu, bio je optužen za predatorsko ponašanje zbog čega je ubrzo izbačen iz „Seks i grad“ reebota.

Što se tiče Carrie i Aidana, možda će ova protagonistica napokon imati novi „happily ever after“…no znajući da je sloj tuge nadvijen nad njezinim životom radi smrti supruga, Aidan će se morati dobr potruditi da vrati svoju staru ljubav. Što je odlično jer to znači da ćemo ga duže gledati na malim ekranima.

SAZNAJ VIŠE:
Lucija Vogrinc
| 14.02.2023.