Odlični naslovi filmova i serija koje nas čekaju u lipnju

Pogledajte popis odličnih filmova i serija koje nam stižu u lipnju na popularnim streaming platformama
29.05.2022.
RECOMMENDED

Vjerovali ili ne, došao je kraj svibnja i opako se približavamo ljetnim mjesecima. Vrućine su nas već pokosile, iako je vrijeme i dalje promjenjivo pa samo možemo nagađati kakve nas sve temperature očekuju u lipnju. Bez obzira na vremensku prognozu, streaming platforme i dalje vjerno pripremaju nove sadržaje u kojima ćemo uživati i dok se skrivamo od velikih vrućina i od proloma oblaka. U nastavku teksta otkrijte koje nam nove poslastice dolaze u lipnju na našim omiljenim platfomama.

Hustle (Netflix)

Netflix je pripremio odličnu sportsku dramu „Hustle“ u čijoj se glavnoj ulozi našao glumac Adam Sandler. Sandler glumi Stanleya Sugermana, „ispranog“ košarkaškog skauta koji u inozemstvu otkriva Boa Cruza, izvrsnog igrača s teškom prošlošću. Stanley odluči dovesti Boa u Ameriku bez odobrenja svoga tima te time dobiti priliku da se vrati u NBA. Ova nevjerojatna priča dolazi na Netflix 8.lipnja i sigurni smo da će oduševiti sve ljubitelje košarke.

Umbrella Academy, sezona 3 (Netflix)

Napokon se vraća dugoočekivana treća sezona popularne serije „Umbrella Academy“. Ako ste gledalo seriju, onda znate kakav je samo rollercoster emocija bila ta druga sezona. Prisjetimo se, ekipa serije u dvije sezone uspjela je izbjeći dvije apokalipse koje su zadesile planetu Zemlju: prvi put su se transportirali u 1960-e godine gdje ih je dočekala nova apokalipsa iz koje su ponovo izašli živi vrativši se u 2019. godinu. Samo što ih je tamo dočekala potpuno drugačija stvarnost u kojoj pronalaze slične verzije sebe, samo što se taj tim zove „The Sparrows“. Naravno da odmah dolazi do sukoba između dva tima, a mi jedva čekamo vidjeti kako će se cijela situacija odviti u trećoj sezoni koja izlazi 26.lipnja.

Spiderhead (Netflix)

Ljubitelji znanstvene fanstastike, ovo je film za vas. Na Netflix dolazi napeti sci-fi triler u režiji Josepha Kosinskog, dok je glavnu ulogu preuzeo australski glumac Chris Hemsworth. Radnja prati dvojicu osuđenika koji žive u svijetu bliske budućnosti i bore se sa svojom prošlošću dok su zarobljeni u zatvorskom objektu. Tamo se zatvorenicima nudi mogućnost smanjivanja kazne ukoliko volontiraju za eksperimente s lijekovima koje mijenjaju emocije. Chris Hemswoth glumi Stevea Abnestija,glavnog znanstvenika zaduženog za eksperimente s lijekovima s kojima manipulira psihološkim i emocionalnim stanjima svojih zatvorenika. Ovaj uzbudljivi film ćemo moći na Netflixu gledati 8.lipnja.

The Janes (HBO Max)

„The Janes“je dokumentarni film koji nas vraća u doba američke povijesti prije nego što su postojale savezne smjernice o pobačaju. Vjerujući u pravo žena na izbor, grupa žena uspostavila je podzemnu mrežu koja je pomogla tisućama žena da dobiju pristup sigurnim metodama rješavanja neželjene trudnoće. Pobačaji su bili nezakoniti, a te su žene, koje su sebe nazivale „Janes“, riskirale sve kršeći zakon. U današnje vrijeme, ovaj je dokumentarac više nego potreban da se pogleda jer nam se čini kako svijet polako, ali sigurno kreće unazad po pitanju ljudskih prava i vrijeme je da to zaustavimo. Dokumentarac premijerno dolazi na HBO 8. lipnja.

Westworld, sezona 4 (HBO Max)

HBO donosi novu sezonu popularne serije Westworld koja izlazi 26. lipnja na spomenutoj streaming platformi. Ova distopijska znanstveno-fantastična serija koja je smještena u budućnosti gdje ljudi komuniciraju s robotima, u četvrtoj sezoni će zagrebati dublje u probleme s tehnologijom i njezinom disfunkcionalnošću. Članovi glumačke ekipe Westworlda su pravi sretnici jer iako su njihovi likovi ubijeni, glumci se često mogu vratiti u novom tijelu domaćina, što znači da bi se čak i žrtve iz treće sezone mogle ponovno pojaviti kasnije.

The Boys, sezona 3 (Prime Video)

Jedna od najpopularnijih serija Amazone Prime Videa, kao i jedna od najkrvavijih, vraća se s trećom sezonom. Nova sezona odvijat će se godinu dana poslije druge sezone i vidjet ćemo što se točno dogodilo Homelanderu, nakon što je bio ucijenjen da odluči hoće lina životu ostaviti svoga sina ili Billyja. Vjerujemo da je ova napeta i krvava superherojska i antiherojska serija s trećom sezonom pripremila još veći spektakl od posljednje sezone. Jedva čekamo vidjeti što nam donosi! Serija na Amazone Prime platformu izlazi 3. lipnja.

SAZNAJ VIŠE:
Lea Ladišić Marković
| 14.03.2024.