Odlična suradnja Justina Biebera i Vespe

Justin Bieber X Vespa novi je model klasičnog Sprint skutera i dizajnirao ga je Justin Bieber
21.04.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram/Vespa

Talijanski brend skutera Vespa izbacio je novu monokromnu verziju svog klasičnog Sprint skutera koju je dizajnirao kanadski pjevač Justin Bieber. Ovaj je jedinstveni model okružen prstenom ledeno-bjelih plamenova što mu daje pravi „Justin touch“. Osim nekoliko funkcionalnih elemenata kao što su gume, postolje i stražnja svjetla, svaki detalj skutera Justin Bieber X Vespa dovršen je u istoj neutralnoj bijeloj nijansi. U bijeloj je boji i cijela kolekcija opreme za vožnju kao što su kaciga, torba i rukavice, a pjevač ih je sam dizajnirao da se slažu s vozilom.

„Monokromatske stvari su za mene vrlo ugodne“, rekao je Bieber te nadodao: „ a dodavanje plamenova je bio način da on (skuter) dobije pomalo edgy izgled“. Pjevačevo ime ispisano je na šasiji fontom koji je u stilu grafita te je postavljeno preko bijelih i sivih plamenova što podsjeća na grafiku Hotwheelsa iz 90-ih prošloga stoljeća. Identični detalji malih plamenova, koje Vespa naziva „Justin spin“ mogu se pronaći i na odgovarajućoj kacigi.

Skuter zadržava mnoge originalne značajke Sprinta, uključujući njegova prepoznatljiva prednja svjetla i kotače sa sedam krakova, uparenih s motorom od 50, 125 ili 150 kubičnih centimetara (cc). Na ovaj način, dizajn ostaje vjeran Vespinoj ikonskoj silueti, za koju Bieber kaže da se s njom prvi put susreo „negdje u Europi“. „ Prvi put sam se vozio Vespom negdje u Europi, vjerojatno u Londonu ili Parizu i tako sam se lijepo proveo, samo vjetar koji leti kroz kosu, sloboda. Bilo je zabavno“, rekao je pjevač.

Iako je Justin Bieber poznat po svojoj glazbi, ovo nije prvi put da se pjevač okušao u svijetu dizajniranja. Justin je 2019. godine kreirao vlastitu kolekciju odjeće Drew House i sa svojim brendom ušao je u suradnju s Crocsom za limitiranu liniju cipela, a također je izbacio dizajn uniformi za hokejaški tim iz Toronta „Maple Leafs“.

SAZNAJ VIŠE: