Novo svjetlucavo ulje za tijelo neizostavan je dodatak božićnim partyjima

„Vila inspiracije nas poziva da ponovno iskusimo čaroliju koja je dovela do stvaranja svih naših legendarnih kreacija mirisa- utjelovljenu poetsku transformaciju ideje u miris.”, Francis Kurkdjian
30.11.2022.
IMAGE SOURCE: Martimex

Koža koja sjaji zlatnim česticama nije predviđena samo za ljeto i ljetne izlaske. Štoviše, šljokice i sjaj se u božićno i novogodišnje vrijeme podrazumijevaju. Za neki božićni party najradije bismo se okupali u blještavim česticama da sjajimo poput zvijezde na vrhu bora! Najpopularniji proizvodi za sjaj su suha ulja, a sada je na tržište došao proizvod koji nas je u potpunosti osvojio. Riječ je o novom, uzbudljivom dodatku kolekciji Baccarat Rouge 540: The Rouge à l’Or Shimmering Body Oil koji će nas optočiti zlatnim česticama i ostaviti prekrasan miris na koži što traje cijelu noć.  

Ova Vrlo posebna limitirana edicija koja je svoje ime dobila po procesu proizvodnje Baccarat crvenog kristala: metamorfozom prozirnog kristala pomiješanim s 24-karatnim zlatnim prahom i dovedenim do progresivnog stapanja od 540 stupnjeva, te ukrašen jarko crvenom bojom.

Mirisno suho ulje za tijelo koje ostavlja nježan svjetlucavi veo na koži zahvaljujući ugodnoj mješavini ulja marelice, makadamije i argana prožetim 24-karatnim zlatom. Protresite prije upotrebe proizvoda kako biste otkrili komadiće zlata.

Baccarat Rouge 540: The Rouge à l’Or Shimmering Body Oil 200ml: 1.275,00 kn a dostupan je u Martimex parfumeriji na Trgu bana J. Jelačića 11 ili putem [email protected].

SAZNAJ VIŠE: