Novi MAC ruževi su stigli u Hrvatsku

Jedna od najpoznatijih beauty kuća je predstavila novu kolekciju ružebva koji na usnama ostavljaju baršunast trag
05.08.2022.
IMAGE SOURCE: MAC Cosmetics
RECOMMENDED

MAC Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick ruž. Stick sadrži još impresivniji, jači i dekadentniji pigment od nadaleko poznatog Powder Kiss ruža. Nova formula dolazi u 12 mega-snažnih nijansi, na usnama je lagan poput pera, a samo jedan premaz je dovoljan da vas potpuno oduševi jačina prekrivanja. Suptilan, ali živopisan, Velvet Blur ima laganu svilenkastu teksturu koju volite kod Powder Kiss ruževa, uz pojačan pigment i soft-mat finiš. Što više nanosite Powder Kiss stick to će vam usne biti mekše, glađe i podatnije, dok će formula pružiti potpuno prekrivanje. Lagani na dodir, ali vizualno snažni, novi Velvet Blur stickovi učinit će vas itekako primijećenima“ – kaže Dominic Skinner, MAC Global Senior Artist.

Spajanje dobre prekrivnosti s laganim osjećajem na usnama je ipak zahtijevalo istraživanja i tehnologije. MAC je razvio Smart Trio tehnologiju u kojoj čestice zadržavaju hidrataciju (Moisture Encapsulated Powders), lagano klizeći po usnama (Smoothing Elastomer Gel) pružajući nenadmašan pigment koji neće blijediti (Ultra-Refined Pigments). Velvet Blur Stick je osmišljen za cjelodnevno nošenje (i ponovno nanošenje), bez da se skida, ljušti ili izlazi iz okvira usana.

Sviđa mi nevjerojatna elegancija kojom se ova formula nanosi“ kaže Skinner. „Daje nevjerojatnu jačinu pigmenta, a nanosi se poput balzama za usne. Istovremeno pruža profinjeni finiš karakterističan za zlatnu eru Hollywooda –ovo je poput crvenog tepiha za sve nas, svaki dan, bez obzira na priliku.“
Kolekcija sadrži 12 nijansi – od putenih crvenih do nježnih neutralnih i dostupna je u MAC prodajnim mjestima Arena Centar i Ilica 7), FABUspot parfumerijama te online na FABUspot.com.

SAZNAJ VIŠE:
Kristina Mikulić
| 02.01.2023.