Nove Uggsice izgledaju kao da ćete hodati po mjesecu

Ugg je i ove sezone dokazao svoju dominaciju u zimskoj obući. Ne postoji influencerica koja nije kupila (i slikala) njihove nove čizmice s povišenom potpeticom. Sada su pripremili novi futuristički model
25.11.2022.
IMAGE SOURCE: UGG
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ova kolekcija je u stvari kolaboracija iza koje stoji njujorški dizajner Shayne Oliver koji je osmislio kapsulnu kolekciju niskih i visokih čizama futurističkog izgleda. 2000-e x Cyber Punk je opis koji se najčešće koristi za ovu kolekciju koja izgleda beskrajno udobno: „Volim ideju poigravanja s tradicionalnim kalupima koje onda guram do ekstremnih levela. UGG je upravo takav brend koji mi dozvoljava tu igru. Jako sam zadovoljan da sam dobio priliku kreirati nešto ovako udobno“ – izjavio je dizajner.

Crne čizme iz ove kolekcije nas malo podsjećaju na robusnu Balenciaga siluetu. Sigurno se sjećate onih čizama koje je Kanye West nosio svaki dan punih godinu dana? Isti model postoji u bijeloj boji, a izgledaju kao da na sebi imaju oklop. Načinjene su od bijele kože s rupičastim detaljima, a sve čizme u sebi imaju UGG plush, točnije ugrađenu čarapu od vune koje grije nogu i osigurava udobnost. Kolekcija će biti dostupna na UGG webshopu od 1.12.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: