Nove sezone omiljenih serija stižu, napravili smo kompletan update

And Just Like That, The Bear, Black Mirror... Ovo su samo neki od naslova koji ove godine imaju nove sezone. Veselimo se gledanju!
23.05.2023.
IMAGE SOURCE: IMDB

Neke obožavane serije smo možda i počeli zaboravljati omamljeni svježim naslovima kojima smo zapljusnuti svakoga dana, dok smo nekih drugih ostali žedni, usprkos ogromnim razmacima između starih i novih epizoda. Obnovljene sezone omiljenih serija stižu i tim povodom napravili smo kompletan update. Bilježite!

SEX EDUCATION

Jedini razlog zbog kog se veselimo jeseni? Stiže četvrta sezona “Sex Educationa”! Prethodna sezona završila je emotivno za sve likove: Maeve je prihvatila uzbudljivu priliku u SAD-u, Otis i Jean se prilagođavaju životu s novom bebom u obitelji, dok njegovi drugovi iz razreda hrle na fakultet. S novim epizodama stižu i neka nova lica uključujući: Jodie Turner-Smith i Dana Levyja, dok će naši miljenici reprizirati svoje uloge. S druge strane, morat ćemo se oprostiti od Simone Ashley, Tanye Reynolds, Patricije Allison i Rakheea Thakrara. Mezimac, Ncuti Gatwa, također je najavio da je ovo kraj utrke za Erica, uz Emmu Mackey koja je istovremeno obznanila da je spremna da se oprosti od Maeve. (Mi nismo!) U svakom slučaju, radujemo vidjeti smjer razvijanja ostalih likova u epizodama koje dolaze.

THE BEAR

U prvoj sezoni, serija “The Bear” donijela nam je tenziju, klaustrofobiju i omamljujuću živost restoranske kuhinje, i sada stojimo u redu otvorenog apetita za još jedan tanjur. Jeremy Allen White, odnosno Carmen “Carmy” Berzatto koji je radio u nekim od najekskluzivnijih fine dining restorana New Yorka vraća se u Chicago kako bi preuzeo neugledni obteljski fast food restoran koji se bavi prodajom sendviča. To je pokrenulo niz dramskih zapleta, u kuhinji, obiteljskim odnosima i unutrašnjem svijetu glavnog kuhara, a u novoj sezoni očekujemo kompletan redizajn restorana, profesionalnu obuku za osoblje i neka nova lica, uključujući Boba Odenkirka! Ljestvica očekivanja postavljena je visoko, a nove epizode očekujemo početkom ljeta, točnije 22. lipnja.

BLACK MIRROR

Vijest o dugo očekivanoj šestoj sezoni serije “Black mirror” je prije nekoliko tjedana protutnjila internetom, a sada konačno imamo i trailer. Nakon neočekivano dugog razmaka između starih i novih epizoda, u periodu u kojem je svijet neodoljivo podsjećao na jednu “Black Mirror” epizodu, novu sezonu poigravanja s ljudskom psihom i postavljanja svih onih dubioznih egzistencijalnih pitanja možemo očekivati u lipnju, s novim zapletima, likovima i produkcijom koja će pomjeriti granice.

AND JUST LIKE THAT

And just like that… druga sezone serije koja je podijelila ljubitelje originala u dva suprotstavljena tabora stiže opet. Dok iščekujete svježe epizode, možete dobiti okus novog dijela kroz trailer za drugu sezonu. Kakva je budućnost za Carrie i Aidana i hoće li se Miranda vratiti iz LA-a držeći Che za ruku? Brojimo sitno do 22. lipnja. i odgovora na ova pitanja.

SAZNAJ VIŠE: