Želimo ovih 15 high street modela torbi iz novih kolekcija

High street dućani imaju sve bolje i kvalitetnije torbe. Pronašli smo najbolje modele iz novih kolekcija i dodali ih na našu listu
12.11.2023.
IMAGE SOURCE: Mango Zara H&M Bershka
RECOMMENDED

Kao ljubitelji modnih dodataka i veliki šopingholičari nikada ne propuštamo nove modele torbica koji su stigli u dućane. Vjerojatno (sigurno) već imamo previše torbi koje jedva stignemo nositi, ali ovi modeli dovoljno su dobri da se odmah želimo uputiti u trgovine. High street ponuda sve je veća i veća, a s njom i naša želja za novim siluetama koje ćemo uklopiti u kombinacije koje se već stvaraju u našoj glavi.

Ono što znamo je to da se high street dućani trude biti u korak s trendovima, što nije uvijek lak zadatak. Već smo ranije primijetili da su neki high street brendovi počeli ulagati u materijale zbog čega neki novi modeli imaju vrhunski izgled koji si možemo priuštiti. Bilo da rade na prihvatljivim dupe modelima ili se koncentriraju na svoje dizajne, postoji mnogo primjera koji izgledaju izuzetno kvalitetno, skoro kao high end modeli.

High street novi modeli

HIGH STREET NOVE TORBE
ZARA

HIGH STREET NOVE TORBE
ZARA

Mango ima odlične torbe za svaki dan, od velike crne torbe koja izgledom podsjeća na Loewe Puzzle Fold torbu do manjih modela različitih boja koje su nam dovoljne za nošenje najvažnijih stvari kada jurimo od jedne destinacije do druge.

Nove kolekcije ne mogu proći bez metalik torba. Srebrne i zlatne nijanse krase pola novih modela u Mangu, Zari i H&M-u. To nije čudno budući da su metalik modeli jedan od glavnih trendova jeseni i više se ne koriste samo za svečanije prigode i izlaske, već i za podizanje jednostavnih ili jednobojnih kombinacija.

HIGH STREET NOVE TORBE
H&M

HIGH STREET NOVE TORBE
H&M

H&M

Još uvijek volimo nositi klasične male torbice jer nekad nemamo inspiracije za ništa drugo, ali u dućanima sve više vidimo statement torbe koje ne mogu ostati ne primijećene. H&M ima zabavnu fluffy torbu savršenu za zimu i metalik torbicu koja izgleda kao popularan Fendi Baguette model. Najnovije modele sada možete potražiti u prodavaonicama, a mi smo izdvojili one koji su nam zapeli za oko.

SAZNAJ VIŠE: