Očarani smo novom XD Xenia Design kampanjom

Autentični brend XD Xenia Design predstavlja novu vizualnu kampanju za zimu 2022/23. koja je sastavljena od 3D modela i dijelova stvarnih prostora
04.11.2022.

Kampanja je vizualno predstavljena slikama na kojima su fragmentirani 3D modeli i dijelovi stvarnih prostora, vrsta snapshota u novom mediju. Informacije u slici su djelomične, selektivne i nedovršene.

“Interes mi je u onome što ostaje, onome čega se sjećamo nakon što se probudimo iz snova, što pamtimo, a što zaboravimo. Te koliko to što pamtimo jest uistinu detaljno i precizno i kako se posljedično prilagođava kontekstu.” Deni Horvatić

Aktualna XD kolekcija je o oblikovanju i stvaranju slobodnih oblika od luksuznih materijala, te spajanju funkcionalnosti i ljepote u modernoj ready-to-wear kolekciji. Oštre i izlomljene linije siluete, asimetrične duljine, kontrasti pripijenih i lepršavih tkanine koje obavijaju tijelo donose novi pokret vašoj odjeći i transportiraju vas u XD stav za novu sezonu. Kreativnost i odvažnost susreću se još jednom u novoj kolekciji dizajnerice Ksenije Vrbanić.

Inovativan dizajn, suvremene tehnologije izrade i održiva i ekološki prihvatljiva proizvodnja i reciklirane tkanine dio su identiteta brenda Xenia Design. Otkrijte novu kolekciju dostupnu online na xd-store.com ili u XD prodajnim mjestima u Zagrebu, Čakovcu, Dubrovniku i Opatiji.

Sudjelujte u stvaranju, snimite i dovršite novu XD kampanju! Posjetite XD Instagram profil i pronađite filter iz nove jesen zima kolekcije.
LINK: https://www.instagram.com/ar/592560002666590/

SAZNAJ VIŠE: