SEARCH

Nova Loro Piana kolekcija je inspirirana ljetom u Europi

Komadi iz nove Loro Piana kolekcije Summer Resort 2023 hvataju talijanski duh odmora te nam daju osjećaj vječnog ljeta
18.05.2023.
IMAGE SOURCE: Annemarieke Van Drimmelen/ Belle Smith
RECOMMENDED

Talijanski modni brend Loro Piana svojom nas novom kolekcijom Summer Resort 2023 poziva da što prije uzmemo predah i uživamo na zasluženom godišnjem odmoru. Komadi iz kolekcije prizivaju ljeto koje željno iščekujemo. Hvatajući pravi „la dolce vita“ talijanski duh odmora i opuštanja, elegantan asortiman odjevnih predmeta nadahnjuje sve nositelje ovih komada na ležeran pristup životu, podsjećajući nas da nikada ne bismo trebali žuriti.

U Loro Piana kolekciji Summer Resort 2023 nalazi se prozračni i razigrani terakota kombinezon, kao i lanene haljine te kratke hlače zemljanih i pješčanih tonova. Vintage cvjetni uzorci u bojama zalazećeg sunca mogu se pronaći na šeširu te laganom svilenom kaputu, hlačama i dugoj majici. Posebno privlači pažnju spomenuti kaput koji se može nositi s dvije strane, na jednoj su retro cvjetni uzorci toplih, crveno-narančastih boja, a na drugoj hladnih plavih tonova. Podsjeća nas na sinergiju sunca i Jadranskog mora.

Kolekcija je upotpunjena i velikim slamnatim torbama koje su savršene za plažu, kao i divnim lanenim cipelama te cipelama od brušene kože za ležernu šetnju uz more. Čitavu kolekciju možete pogledati na Loro Piano web stranici.

SAZNAJ VIŠE: