5 coffee table knjiga za sve prave nogometne fanove

Ljubitelji nogometa i dobrih lifestyle knjiga na svoju listu želja trebaju dodati neke od ovih koje se bave svijetom nogometa
13.05.2024.
IMAGE SOURCE: Promo
RECOMMENDED

Posljednjih godina coffee table knjige popularni su dodatak domu, ne samo kao dekorativni dodatak i predmet žudnje već kao dio kućne knjižnice koji istovremeno puno govori o vašim hobijima i preferencijama. Ako u društvu imate obožavatelje sporta ili se sami ubrajate među njih, onda imamo najbolju selekciju coffee table knjiga na temu nogometa.

Admiral 50 Years of the Replica Shirt

Industrija nogometnih dresova danas je vrijedna milijarde dolara, a sve je počelo 1974. godine kada je britanski brend Admiral ostvario suradnju s klubom Leeds United i lansirao repliku službenog dresa. Admiral nije postao globalno poznat ali je pokrenuo revoluciju u dizajnu i proizvodnji nogometnih dresova. Pedeset godina njihovih dresova koje su mase obožavale okupljeno je u ovoj coffee table knjizi.

nogomet
Admiral 50

A Culture of Kits: The Definitive Guide to Classic Football Shirt Collecting

Primjerak koji istražuje rastući business i zajednicu kolekcionara koja se okuplja oko vintage dresova. U posljednjih desetak godina nogometni dresovi postali su višemilijunski biznis, a ova knjiga donosi priče o ljudima i brendovima koji su utjecali na rast i traži odgovor na pitanje – što dres čini klasikom? Naravno, sve je popraćeno foto materijalima koji će zadovoljiti sve nostalgičare.

nogomet
A culture of kits

Football – The Ultimate Book

Ništa ne povezuje ljude kao nogomet i koji god kutak svijeta posjetili, vidjet ćete nekoga da igra nogomet. Zajedništvo oko nogometa je premisa ove knjige koja istražuje najvažnije trenutke u povijesti nogometa, nogometne ikone s terena i anegdote koje se pamte. Sve što pravi obožavatelj nogometa treba znati na jednom mjestu.

nogomet
Football – The Ultimate Book

Paris Saint-Germain

Šest godina je fotograf Julien Scussel proveo s pariškim timom i nijedan drugi objektiv nije im se toliko približio kao njegov. Rezultat su behind the scene kadrovi i detaljan uvid u svaki dio ovog nogometnog kluba kao i pojedinaca koji su ga oblikovali u nogometnu silu.

coffee table book
Paris Saint-Germain

Qatar: Fifa World Cup 2022

Dok čekate nogometno prvenstvo u Njemačkoj, možete listati ovu opširnu knjigu koja donosi sve detalje i informacije o svjetskom prvenstvu koje se 2022. održalo u Katru. U fokusu je razvoj nogometa u ovoj zemlji te pun Messija do naslova najboljeg na svijetu.

prvenstveno u nogometu
Qatar: Fifa World Cup 2022

SAZNAJ VIŠE: