Nije vas zahvatila Barbie manija? Spakirajte ove komade za odmor

Ako ne želite sudjelovati u općoj pink pomami koja je nastala zbog Barbie filma, odabrali smo jednostavne komade na kojima možete odmoriti oči
19.07.2023.
IMAGE SOURCE: Zara

Ne mora sve biti ružičasto ovih dana iako će vam pogled na nove kolekcije možda tvrditi suprotno. Barbie manija je zahvatila modnu i beauty industriju kao nijedna dosad i već sanjamo u ružičasto u svim mogućim tonovima. Iako nemamo ništa protiv ove boje i njene dominacije, treba nam malo minimalizma i smirenih tonova koje inače preferiramo u svim sezonama.

Zato smo odabrali nove komade koji su stigli u Zaru i H&M i koji će vas povesti na jedno minimalističko ljeto u kojem vladaju crna, bijela, limun žuta i Pistacchio zelena. Ove sezone su posebno popularne jednostavne haljine s tankim bretelicama koje su napravljene od rebrastog pamuka.

ZARA BLOK SANDALE

Nosite ih s natikačama u neutralnim tonovima i pletenim torbama za svaki dan. Kompleti oversized košulja i kratkih hlačica od popelina već su našli svoje mjesto u našem ljetnom koferu, a nosimo ih s pjenastim natikačama do plaže ili do prvog caffe bara na moru.

SAZNAJ VIŠE: