Netflix u ožujku: fantastični naslovi koje gledamo ovaj mjesec

Donosimo popis izvrsnih filmova i serija koje nam je Netflix pripremio u ovom mjesecu
09.03.2024.
IMAGE SOURCE: Netflix

Ostavili smo veljaču iza sebe i napokon nam je stigao ožujak, a s njim i odlični naslovi na Netflixu. Kao i svakog mjeseca, izdvajamo filmove i serije koje ćemo svakako pogledati na ovoj streaming platformi. Znate kako kažu, čekaju nas tri marčane bure pa ćemo njih presjediti doma uz jako dobre naslove. Imamo popis.

netflix ožujak

SPACEMAN

Film s Adamom Sandlerom već sad možete pogledati na Netflixu i toplo ga preporučujemo. Iako smo se navikli Sandlera gledati u komičnim ulogama, ovo je sve samo ne komično. Sandler glumi Jakuba, astronauta koji kreće na potresno putovanje na rub Sunčevog sustava. U režiji Johana Rencka, ova adaptacija romana Jaroslava Kalfařa daje nam introspekciju Jakuba koji je u šest mjeseci što je proveo i samoći svemira, spoznao da se njegov brak s Lenkom, koju glumi Carey Mulligan, možda raspada nepopravljivo. Dolazak Hanuša, mističnog stvorenja stvorenja iz svemira, nudi Jakubu tračak nade.

THE GENTLEMEN

Ova poslastica Guya Richieja na Netflix je stigla 7.3. i donijela nam potpuno novi pogled na svijet prethodno prikazan u megapopularnom filmu. Zvijezda serije The White Lotus, Theo James, utjelovio je Eddija Halsteada koji, kada naslijedi obiteljsko imanje, otkrije da je ono dom golemog carstva trave – a njegovi vlasnici ne idu nikamo.

DAMSEL

Ako vam nedostaje Eleven na Netflixu, onda ćete uživati u novom filmu s Millie Bobbie Brown  glavnoj ulozi. Film „Damsel“ Brown je kao poslušna djevojka Elodie koja se pristaje udati za princa – samo da bi otkrila da je sve bila zamka: kraljevska obitelj regrutira je kao žrtvu da otplati stari dug. Zatim je bačena u špilju sa zmajem, gdje se mora osloniti isključivo na svoju pamet i volju da preživi.

IRISH WISH

Svi ljubitelji romantičnih komedija uživat će u novom filmu s Lindsey Lohan „Irish Wish“. Film prati sramežljivu urednicu knjige Maddie Kelly na nadnaravnom, romantičnom putovanju vlastite spoznaje. Maddien muškarac iz snova ženi se za njezinu najbolju prijateljicu, te ona zaželi želju na drevnom kamenu u Irskoj – i probudi se kao njegova buduća nevjesta.

3 BODY PROBLEM

Pripremite se za novu epsku dramu koja dolazi 21. ožujka. Serija Davida Benioffa, D.B. Weissa i Alexandera Wooa inspirirana je međunarodno proslavljenim romanom „3 Body Problem“. Priča počinje u Kini 1960-ih kada mlada žena donosi sudbonosnu odluku koja odjekuje prostorom i vremenom sve do današnjih dana. Kada se zakoni prirode neobjašnjivo razotkriju, usko povezana skupina briljantnih znanstvenika mora udružiti snage s nepokolebljivim detektivom kako bi zaustavili najveću prijetnju čovječanstvu. 3 Body Problem epska je priča koja redefinira znanstveno-fantastičnu dramu svojim slojevitim misterijama i pričom o ljudskoj povezanosti.

SAZNAJ VIŠE: