Naomi Campbell je jako uzbuđena oko esencije koja još nije ni izašla na tržište

Moram priznati da sam uzbuđena i ja
02.05.2022.
IMAGE SOURCE: Pat McGrath Instagram

Pat McGrath Labs nakon 16 godina uspješnog rada kao vizažistica koja je donijela na tržište neke od najboljih pudera, ruževa i rumenila, izbacuje prvi proizvod za njegu lica. Divine Skin Rose esenciju za postojanu hidrataciju i izuzetan sjaj kože.

Stil šminkanja kojeg njeguje Pat McGrath je uvijek prirodan. Koža treba izgledati kao koža, samo bolja. Osoba treba nakon šminkanja mora i dalje ličiti na sebe. Ovo je filozofija koju Pat uvijek slijedi, a isti pristup pronalazimo u Divine Skin Rose esenciji.

Prelazak na proizvode za njegu kože, sasvim su prirodan slijed. Kao vizažistica, Pat McGrath uvijek priprema kožu modela znajući koliko je važna duboko hidratizirana koža za postojanu šminku i koliko se lakše postiže prirodan, ali glamurozan izgled kad je koža nahranjena.

Kao dugogodišnja prijateljica i suradnica, Naomi Campbell je došla kao najlogičniji izbor za zaštitno lice kampanje za Devine Skin. Poznata po savršenom tenu i uvijek svježem izgledu kože, Naomi je utjelovljenje predivnog prirodnog izgleda. U intervjuu kojeg je dala za Američki Vogue, Naomi je otkrila kako unazad godinu dana sudjeluje u razvijanju ove esencije s Pat McGrath. Naime, Pat bi joj davala ranije verzije na isprobavanje kako bi joj dala povratnu informaciju sve dok formulacija napokon nije bila savršena. Naomi kaže kako joj nakon nanošenja esencije koža napokon ne izgleda “žedno” te joj daje predivan i dugotrajan glowy izgled.

Sama esencija ima dvije faze – hranjivu i hidratantnu koje je potrebno promiješati prije uporabe kako bi se one aktivirale i potom utapkati u kožu. Bazira se na ružinim bioticima i hidratantnom kompleksu koji se miješanjem stapaju u nježnu teksturu koja će duboko hidratizirati kožu naglašavajući njezin prirodan i zdrav sjaj.

SAZNAJ VIŠE: