Najljepše haljine u “french” stilu

Želimo onaj dašak ležernosti u životu
04.05.2022.
IMAGE SOURCE: Rouje
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Da, svjesni smo činjenice da su svi u fazi minimalizma, proreza i asimetrije ali zar vam neka ne dođe da jednostavno posegnete za nekom lijepom cvjetnom haljinom i kombinirate je kao što su to proslavile Francuskinje? Volimo francuski stil i uvijek ćemo nekako čeznutljivo pogledati što na sebi imaju neke od poznatijih francuskih influencerica jer je sve opušteno, seksi , senzualno i jako jako nosivo. Iako termin “francuska haljina” u stvari ne postoji, tako nazivamo sve one lagane ljetne haljine s nekim šarmantnim uzorcima koje su Francuskinje učinile popularnim. Rouje s potpisom Jeanne Damas je napravio eksport francuskog stila u svijet i Rouje djevojke se prepoznaju na cesti po dizajnu haljina koje nose i koje potpisuje Damas. Model Gabin ima već kultni status i stalno je rasprodan te ako želite uloviti neki primjerak (ima ih u svim bojama), bolje je da odmah skoknete na njihov web i odaberete jedan.

Rouje
Rouje

Obožavamo i haljine brenda Realisation Par koje su jako kvalitetne i možete biti sigurni da ste pametno potrošili novac. Nikad ne znamo što bismo kupili iz njihove ponude jer nam se sviđa apsolutno svaki komad koji predstave.

Realisation Par
Realisation Par
Realisation Par

Ako su vam Realisation i Rouje izvan budžeta, onda će vas razveseliti Zara koja uvijek ima nekoliko haljina u French stilu i načinjene su od lana ili recikliranog poliestera. Mi uvijek biramo lan, a vi odlučite sami jer shopping lista je tu.

Zara
Zara
Zara
Zara
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: