Najlakši načini za obnoviti SPF kroz dan i istovremeno se rashladiti

Izlazite li iz kuće bez kreme sa zaštitnim faktorom?
04.05.2022.
IMAGE SOURCE: Josefine Hj Instagram

Ok ok, znamo svi kako je bitno i važno koristiti SPF svaki dan. Već su nam pune uši te rečenice. Vjerojatno shvaćamo kako je nužno obnavljati ga kroz dana, pogotovo kad se izlažemo suncu. Onaj sloj od jutra sigurno ne drži u 13:00 sat, kad odlazimo na terasu uživati u kavi nakon ručka. Nekad je naporno ići obnoviti SPF u sred dana, ali nakon što sunce opali kožu, požalimo što to nismo napravili ranije. Ali nanijeti SPF nije tako jednostavno kao nanijeti balzam za usne. Moramo otići do najbližeg umivaonika, oprati ruke, pronaći ogledalo i krenuti s utrljavanjem kreme, fluida ili koje već treće teksture u lice. Nekima je potrebno duže masiranje kako bi nestao bijeli trag, dok s drugima jednostavno moramo prihvatiti da smo mali Casperi.

Srećom, industrija je napokon izbacila proizvode s kojima obnavljanje SPF-a kroz dan, nije tlaka. Štoviše, iznimno je zabavno. Jedni fino rashlađuju poput vodenih maglica sa zaštitnim faktorom, dok drugi pružaju blagu masažu poput SPF stikova. I sve to bez bijelog traga.

Preko šminke je najnezgodnije obnoviti zaštitni faktor, no imam rješenje i za vas. Ako svakodnevno nosite puder ili toniranu kremu, za obnovu zaštitnog faktora najbolje rješenje je Face Mist of La Roche Posayja kojeg možete pronaći u ljekarnama ili Garnier Face Mist kojeg možete kupiti u Mulleru. Oba spreja su u teksturi vodene maglice, ne peče za oči i ne ostavljaju bijeli trag, a ono što je najbolje, ugodno rashlađuju.

Za one koji vole potpuno prirodni izgled i ne nose puder, najbolji izbor su Sun Stikovi. Tu je izbor zaista opširan, a najveću ponudu sam pronaša na Notinu, Cult Beauty webshopu i dm-u.

Izgledom podsjećaju na dezodorans u stiku, ali obećanjem da je riječ o zaštitnim faktorima. Zahvaljujući načinu nanošenja, možete si pružiti i vrlo ugodnu masažu dok ih umasiravate u svoju kožu.

HELLO SUNDAY
SAZNAJ VIŠE: