Najavljena je 2. sezona uspješne japanske serije „ Alice in Borderland“

Netflixova serija dobiva drugu sezonu
01.04.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram, IMDB
RECOMMENDED

Netflix u zadnje vrijeme sve više njeguje i stvara internacionalne filmove i serije pa korisnici ove streaming platforme mogu uživati u mnoštvu „stranog“ sadržaja, odnosno sadržaja koji nije s engleskog govornog područja. Na taj su se način vrhunski redatelji, scenaristi i glumci iz različitih zemalja probili na svjetsku filmsku scenu te dobili svojih pet minuta slave. Nedugo nakon što je izvanredna korejska serija u Netflixovoj produkciji „ Squid Games“ srušila sve rekorde gledanosti, na platformi je izašla japanska serija vrlo slične tematike „ Alice in Borderland“. Serija je nastala prema istoimenom manga stripu te je doživjela veliki uspjeh pa je Netflix najavio novu sezonu i time oduševio njezine fanove.

Prva sezona serije „Alice in Borderland“ prati Arisua i Usagi koji su se našli u distopijskoj verziji Tokija gdje su ljudi prisiljeni sudjelovati u misterioznim i smrtonosnim igrama kako bi preživjeli. Prva sezona je bila rangirana na Top 10 Netflixovoj listi u 70 zemalja svijeta te je dobila pozitivne recenzije od kritičara koji su istaknuli vizualne elemente, montažu i akcijske scene kao prednosti serije. Deset likova koji su uspjeli preživjeti igre vraćaju se i u drugoj sezoni na male ekrane, a to su: Arisu (Kento Yamazaki), Usagi (Tao Tsuchiya), Chishiya (Nijiro Murakami), Ann (Ayaka Miyoshi), Niragi (Dori Sakurada), Kuina (Aya Asahina), Aguni (Sho Aoyagi) and Mira (Riisa Naka).

Cijela glumačka ekipa je na Netflixovom YouTube kanalu potvrdila završetak snimanja druge sezone serije. „ Svakodnevno smo snimali stvarno velike scene i svijet prikazan u seriji je veći nego ikad. Jako sam uživao snimajući show i veselim se konačnoj produkciji“, izjavio je Kento Ymazaki, glumac u ulozi glavnog lika Arisua. Druga sezona serije na Netflix platformu dolazi u prosincu ove godine.

SAZNAJ VIŠE:
Lucija Vogrinc
| 14.06.2022.