Nahrani suhu kožu tijela već pri tuširanju

06.04.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Uskoro dolazi, meni najdraža, sezona kratkih rukava i još kraćih haljina. Ono što mi ne bude baš tako drago su suhi listovi i laktovi. Iako imamo pregršt krema i losiona za tijelo na biranje, smatram da je od iznimne važnosti izbjeći isušivanje kože već pri tuširanju. Iako su vrući tuševi spasonosni za um, za kožu oni imaju izuzetno štetan učinak, jer narušavaju njezinu zdravu barijeru. Srećom sve je veći izbor hranjivih ulja za tuširanje kao i kremastih kupki koje obnavljaju i hrane kožu već prilikom tuširanja ostavljajući je izuzetno mekom, nakon kojih gotovo da i nije potrebno nanijeti losion.

L’OCCITANE KARITE ULJE ZA TUŠIRANJE

Zbog izuzetno hranjive i guste teksture zahvaljujući karite ulju, pri prvom nanošenju, možda pomislite kako nećete moći isprati ovo ulje s kože, no ono se u dodiru s vodom pretvara u mliječnu emulziju koja omogućava ispiranje, ali ostavlja kožu intenzivno nahranjenom.

BIODERMA ATODERM HUILE DE DOUCHE

Odličnim omjerom količine i cijene, ovo ulje će trajati beskonačno, a koža će biti sretna. Klinički dokazanim sastojcima pomaže obnoviti zaštitni lipidni sloj koji je potreban za zdravu kožnu barijeru. Vrlo je lako i brzo naviknuti se na osjećaj kojeg ostavlja ovo ulje za tuširanje na koži, a možete ga koristiti čak i na licu za skidanje šminke i SPF-a pod tušem.

PHARMACERIS EMOTOPIC CREAMY BODY WASH GEL

Brend koji je nedavno stigao na naše tržište, a može se kupiti samo u ljekarnama, oduševio me svojom kremastom kupkom. U početku malo zbunjuje svojom u potpunosti kremastom, a nimalo gelastom teksturom. Pomislit ćete kako nanosite losion, a ne proizvod za tuširanje. Vrlo brzo se naviknete na ugodan i iznimno hranjiv osjećaj kojeg pruža ovaj kremasti gel za tuširanje bogat emolijentima koji će popuniti pukotine u suhoj koži te zadržati se tamo i nakon ispiranja, ostavljajući kožu podatnom i mekom.

CERAVE HIDRATANTNA EMULZIJA ZA ČIŠĆENJE

Obogaćen ceramidima koji jačaju i obnavljaju oštećenu kožnu barijeru koja je prisutna kod suhe kože, daje potpuno novi doživljaj tuširanja. Ovom kremastom emulzijom možete skidati i šminku kao i tragove SPF-a na licu i tijelu. Svojom jednostavnom formulom čisti i hrani kožu od glave do pete.

SAZNAJ VIŠE: